Astro A10 Gen 2: νέο headset για games, ποιοτικό και προσιτό

Το ενσύρματο σετ ακουστικών/μικροφώνου της Logitech συμβατό με PlayStation, Xbox και Η/Υ, διαθέσιμο σύντομα

Η Logitech G, το brand της Logitech που εξειδικεύεται στα προϊόντα και αξεσουάρ για gamers, ανακοίνωσε το νέο της σετ ακουστικών/μικροφώνου ASTRO Gaming A10 Gen 2. Βασισμένο στο αρχικό επιτυχημένο σετ A10, το ASTRO A10 Gen 2 υπόσχεται ασυναγώνιστη άνεση και ποιότητα απόδοσης ήχου, καθώς και ευέλικτο σχεδιασμό που επιτρέπει την προσαρμογή του στις ανάγκες των σύγχρονων gamers. Ανασχεδιασμένο πρακτικά από την αρχή ώστε να προσφέρει υψηλότερου επιπέδου εμπειρία χρήσης σε πολλούς τύπους games, το καινούργιο αυτό ενσύρματο headset διατίθεται σε πέντε διαφορετικές χρωματικές επιλογές και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Το ενσύρματο αυτό headset προσφέρουν αποδίδει ισορροπημένο ήχο υψηλής πιστότητας χάρις στoυς μεγάλους drivers διαμέτρου 32 χιλιοστών του που προσφέρουν απίθανη απόδοση σε όλες τις συχνότητες. Το ενσωματωμένο του μικρόφωνο, διαμέτρου 6 χιλιοστών, εξασφαλίζει φωνητική επικοινωνία απαλλαγμένη από ατέλειες και μπορεί να απενεργοποιηθεί άμεσα απλώς ρυθμίζοντας την γωνία λειτουργίας του μακριά από το πρόσωπο του χρήστη.

Με βάρος μόλις 246 γραμμάρια, το A10 Gen 2 είναι αρκετά ελαφρύ και άνετο ώστε να χρησιμοποιείται επί πολλές συνεχόμενες ώρες καθημερινά χωρίς να κουράζει. Ταιριάζει σε πολλούς καταναλωτές αλλά έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί κυρίως για μικρότερα μεγέθη κεφαλής. Η επένδυση των στηριγμάτων του και ο αφρός "μνήμης" που προσαρμόζεται στο σχήμα της κεφαλής κάθε παίκτη παρέχουν ακόμη καλύτερη εφαρμογή και άνεση για πολύωρη χρήση.

Τα νέα ακουστικά A10 Gen 2 προσφέρονται σε πέντε χρωματικές παραλλαγές - Μαύρο, Λευκό, Μέντα, Γκρι και Λιλά - επιτρέποντας στους παίκτες να διαλέξουν αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό τους στυλ. Θα Διατίθενται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής στην προτεινόμενη τιμή των €59.99.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ