Νέες κληρώσεις: 17/2/2010

Κερδίστε βιντεοκάμερα Sony, ηχεία και stands της Logitech, games για PS3!

Και αφού ολοκληρώσαμε τα του... Αγίου Βαλεντίνου, συνέχεια στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr με καινούργια δώρα, πάντοτε τεχνολογικά, πάντοτε διαλεγμένα ειδικά για το κοινό του. Για τις επόμενες 15 ημέρες οι φίλοι και οι φίλες του θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία εξαιρετική βιντεοκάμερα high definition, περιφερειακά και αξεσουάρ για desktop και laptop υπολογιστές, αλλά και games για PlayStation3. Για να δούμε τις νέες κληρώσεις μία-μία!

Η πρώτη κλήρωση αφορά σε μία από τις καλύτερες ψηφιακές βιντεοκάμερες της αγοράς, προσφορά της Sony Hellas. Η CX505VE αξιοποιεί την περίφημη τεχνολογία Exmor-R της Sony (περισσότερες λεπτομέρειες στο πρόσφατο άρθρο μας), εγγράφει στην πλήρη ανάλυση της υψηλής ευκρίνειας των 1080 γραμμών, προσφέρει 32 GB αποθηκευτικού χώρου, φέρει δέκτη GPS για να χαρακτηρίζει και γεωγραφικά το υλικό που συλλαμβάνει, ενσωματώνει και όλες τις άλλες τεχνολογίες της ιαπωνικής εταιρείας που εξασφαλίζουν σταθερή, ομαλή λήψη, καθαρή εικόνα και πειστικό ήχο. Οι εντυπώσεις μας από την επαφή μας μαζί της (η σχετική παρουσίαση βρίσκεται εδώ) είναι άριστες και αυτή ακριβώς τη βιντεοκάμερα δίνει η Sony Hellas την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσει μέσα από τη σχετική κλήρωση.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η δεύτερη κλήρωση αφορά σε κορυφαία stands για laptops, προσφορά της Logitech Greece. Από τη σειρά των προϊόντων της ελβετικής εταιρείας 5 φίλοι ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το κορυφαίο της μοντέλο, το Alto Cordless. Το stand αυτό προσφέρει πλήρες ασύρματο πληκτρολόγιο, στηρικτικό για το laptop - ώστε η οθόνη του να ανεβαίνει στο ύψος των ματιών - καθώς και 3 θύρες USB για τη γρήγορη σύνδεση ισάριθμων περιφερειακών. Η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική, όπως περιμένει κανείς από top προϊόν της έμπειρης Logitech.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η τρίτη κλήρωση αφορά στο MAG, το πρώτο αποκλειστικά online FPS για το PlayStation3 και τον πρώτο τίτλο του είδους που υποστηρίζει τη συμμετοχή έως και 256 παικτών ταυτόχρονα. H Sony Hellas δίνει την ευκαιρία σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να αποκτήσουν ισάριθμα αντίτυπα του τίτλου για PS3 μέσα από την παρούσα κλήρωση. To MAG μας είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις στην επαφή μας μαζί του (όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στη σχετική παρουσίαση) και είμαστε βέβαιοι πως το κοινό που αγαπά τα shoot' em up πρώτου προσώπου και το ανταγωνιστικό κλίμα του Internet, θα το απολαύσει.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η τέταρτη κλήρωση αφορά σε ποιοτικά set ηχείων για προσωπικούς υπολογιστές, προσφορά της Logitech Greece. Από τη σειρά των σετ ηχείων 2.1 της ελβετικής εταιρείας (στερεοφωνικά με τη συνοδεία subwoofer), 5 φίλοι ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το Ζ323 Speaker System. Το συγκεκριμένο set προσφέρει επαρκέστατη ισχύ για χρήση με υπολογιστές γραφείου (30 watt RMS), δύο εισόδους για λήψη ήχου και από άλλες συσκευές (iPod, Xbox 360, DVD player κλπ.), καθώς και είσοδο ακουστικών.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Όλες οι κληρώσεις θα διαρκέσουν από τις 17/02/2010 έως και τις 02/03/2010, ενώ οι νικητές ή νικήτριες θα ανακοινωθούν την επομένη εργάσιμη, 03/03. Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ