Νέα κλήρωση: 09/06/10

Κερδίστε μία νέα ψηφιακή φωτογραφική Sony NEX-3

Στις ψηφιακές φωτογραφικές, την τελευταία δεκαετία είχαμε πάντοτε... δίλημμα: μικρή ή μεγάλη; Τσέπης ή επαγγελματική; Με συμβιβασμούς στην ποιότητα φωτογραφίας ή συμβιβασμούς στη φορητότητα; Με μικρό zoom κι αδύναμο flash ή με δυνατότητα εναλλαγής φακών αλλά αναγκαστική τσάντα μεταφοράς; Πάντοτε έπρεπε να τα "ζυγίζουμε", γνωρίζοντας ότι κάπου θα "κερδίσουμε" και κάπου θα "χάσουμε" στην επιλογή του μοντέλου που θα αγοράσουμε.

Όχι πια. Η σειρά ψηφιακών φωτογραφικών α NEX της Sony φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μια νέα κατηγορία ανάμεσα στις "μικρές" compact και τις "μεγάλες" DSLR, κρατώντας τα θετικά και των δύο. Το συμπαγές μέγεθος και μικρό βάρος, δηλαδή, των compact, αλλά και τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες και τη δυνατότητα εναλλαγής φακών των DSLR. Και μάλιστα με κόστος που πλησιάζει πιο πολύ τις compact, παρά τις DSLR.

Τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες των NEX-3 και NEX-5 είχαμε καταγράψει την ημέρα της αποκάλυψής τους στην Ιαπωνία, πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να έλθουμε σ' επαφή μαζί τους στο event της Sony Hellas, έχουμε ήδη στην κατοχή μας μία NEX-5 για παρουσίαση, αλλά... το καλύτερο όλων; Ένας φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μία ΝΕΧ-3 μέσα από τη σχετική κλήρωση της Sony! Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτήν, είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 9/7 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 12/7. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ