Honor Watch GS Pro και Watch ES: διαθέσιμα για προπαραγγελία

Τα νέα smartwatch της εταιρείας με αξιόλογα bonus έως τις 22/10

Ακόμη και εν μέσω πανδημίας... περνά γρήγορα ο καιρός - σαν χθες φαντάζουν οι αρχές Σεπτέμβρη, όταν η Honor ανακοίνωσε πλειάδα προϊόντων που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου, και τα πρώτα είναι ήδη "προ των πυλών". Τα δύο καινούργια smartwatch της εταιρείας, το Honor Watch GS Pro και το Honor Watch ES θα βρίσκονται στην χώρα μας στο τέλος Οκτωβρίου και οι προπαραγγελίες γι' αυτά μόλις ξεκίνησαν. Και μπορεί κάτω από κανονικές συνθήκες να μην δημοσιεύουμε ειδήσεις αυτού του είδους, όμως τα bonus για τις συγκεκριμένες προπαραγγελίες... παραήταν αξιόλογα για να μην τ' αναφέρουμε!

Πράγματι: για όλες τις προπαραγγελίες που θα γίνουν από σήμερα έως και τις 22/10 για τα Watch GS Pro και Watch ES η Honor προσφέρει μαζί με τα προϊόντα αυτά συνοδευτικά δώρα. Οι καταναλωτές που θα προπαραγγείλουν το Watch GS Pro θα λάβουν ως δώρο τα Magic Earbuds της εταιρείας, ασύρματα ακουστικά υψηλής ποιότητας, ενώ εκείνοι που θα προπαραγγείλουν το Honor Watch ES θα λάβουν ως δώρο το Honor Band 5, ένα από τα καλύτερα fitness bands που υπάρχουν όσον αφορά τον λόγο αξίας/κόστους. Τα δώρα είναι σημαντικά τόσο βάσει της δικής τους ποιότητας αυτόνομα, όσο και βάσει του κόστους των προϊόντων που συνοδεύουν: το Watch GS Pro κοστίζει €269 αλλά τα Magic Earbuds €129 από μόνα τους, ενώ το Watch ES κοστίζει €99 με το Band 5 να κοστίζει €49 από μόνο του. Δώρα όντως αξιόλογα, λοιπόν.

Το Watch GS Pro μάς εντυπωσίασε στην σχετική δοκιμή, όντας ένα από τα καλύτερα premium smartwatch για αθλητική (και όχι μόνο) χρήση βάσει της ανθεκτικής του κατασκευής και της απίθανα μεγάλης αυτονομίας του. Το μοντέλο αυτό μπορεί μάλιστα να αναπαράγει μουσική από τον δικό του αποθηκευτικό χώρο (χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με smartphone δηλαδή) οπότε συνδυάζεται ιδανικά με τα Magic Earbuds σε ποικιλία σεναρίων χρήσης. Το Honor Watch ES και το Honor Band 5 δεν έχουν τέτοια... συνδυαστική χρήση βέβαια, καθώς οι δυνατότητες του πρώτου είναι υπερσύνολο εκείνων του δεύτερου, όμως μπορεί πάντοτε να χαρίσει κανείς το Honor Band 5 ως δώρο σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ