Jalou: Κινητό... "αλλού"!

Με υπογραφή των Dolce&Gabbana η exclusive έκδοση

Τα κινητά με exclusive χαρακτήρα έχουν αναχθεί σε "μόδα" μεν τα τελευταία χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι... η Μόδα (με κεφαλαίο "Μ") εμπλέκεται συχνά στη δημιουργία τους. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λοιπόν, ο κόσμος του lifestyle - τεχνολογίας και μόδας - δικαίως στρέφει την προσοχή του εκεί. Και αυτόν τον καιρό, το... "εκεί" δεν είναι άλλο από το Jalou της Sony-Ericsson, ένα κινητό τηλέφωνο αποκλειστικά για τις κυρίες, το οποίο σε ειδική, περιορισμένη έκδοση θα φέρει την υπογραφή των διάσημων Dolce&Gabbana. Σε ροζ χρώμα, με λεπτομέρειες από πραγματικό χρυσό 24 καρατίων και συνοδευόμενο από ακουστικά που επίσης φέρουν χρυσές λεπτομέρειες, το συγκεκριμένο Jalou εννοείται πως είναι περισσότερο fashion statement και λιγότερο ένα... απλό κινητό τηλέφωνο.

Στη δημιουργία της ειδικής αυτής έκδοσης οι Stefano Gabbana και Domenico Dolce έχουν εμπλακεί και σε άλλα επίπεδα: για παράδειγμα, ανέλαβαν οι ίδιοι τον δημιουργικό σχεδιασμό της καμπάνιας που ετοιμάστηκε για το Jalou, ενώ το κινητό όπως παραδίδεται στη συσκευασία περιέχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πρόσφατη επίδειξη μόδας τους και αποκλειστικά στιγμιότυπα backstage (!). Δεν λείπουν τα συνοδευτικά themes και wallpapers, αλλά και όλα τα νέα σχόλια και ειδήσεις των Dolce&Gabbana, σε μορφή μηνυμάτων RSS από το επίσημο blog των σχεδιαστών.

Από πλευράς εξοπλισμού, το κινητό της Sony Ericsson συμπεριλαμβάνει φωτογραφική κάμερα ανάλυσης 3.2 Μegapixel, δυνατότητα σύλληψης video, διασύνδεση στο Internet σε ταχύτητες 3G και ραδιοφωνικό δέκτη FM. Το Jalou θα διατεθεί και σε "απλή" έκδοση από τη Sony-Ericsson, σε διάφορα χρώματα εμπνευσμένα από πολύτιμους λίθους. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα ή τέλη Οκτωβρίου σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή πώλησης. Ε, η ειδική έκδοση Dolce&Gabbana υποθέτουμε δεν θα είναι ακριβώς... προσιτή στο ευρύ κοινό - ποιό το νόημα του exclusive, αλλιώς;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ