Ο Θανάσης Κουζιώκας από το «Grooove» του Βόλου μας δίνει τη συνταγή του για ένα πειραγμένο «Americano» με αρώματα μπαχαρικών.
Η Χρύσα Τσάμπου, bartender στο «Άρωμα Πλατείας» στη Νέα Σμύρνη, μας προτείνει ένα γλυκόξινο Fizz με δροσερές φυσαλίδες και αρώματα πικραμύγδαλου.
Οι εκπρόσωποι του Κύκλου Επαγγελματιών Εστίασης απευθύνουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση, σχετικά με τα όσα έχουν ανακοινωθεί για το άνοιγμα εστιατορίων και μπαρ.
Ο Xavier Μισαηλίδης από τα «Holy Spirit» και «Mai tai Athens», μας δίνει τη συνταγή του για ένα ισορροπημένο Martini με δυνατά αρώματα καφέ.
Ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, bartender του «The Clumsies», μας προτείνει ενα καλοκαιρινό «Clumsy Negroni» με φυσαλίδες, για να δροσιστούμε στο σπίτι, μέχρι να ανοίξουν ξανά τα αγαπημένα μας μπαρ.
Ο Λυκούργος Χριστοθανόπουλος, bartender του «Hide & Seek», μας δίνει τη συνταγή του για το καλύτερο σπιτικό Bloody Mary, που μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε στην κουζίνα μας και να το απολαύσουμε με φίλους στο μπαλκόνι.
Ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης και ο Βασίλης Κάτσαρης από το «Mockingbird’s Bar» του Χαλανδρίου, μας δίνουν μία έυκολη συνταγή για να φτιάξουμε ένα δροσερό και αρωματικό κοκτέιλ στο σπίτι.
Ο Σπύρος Απέργης, bartender στο «Peek A Bloom», μας φτιάχνει ένα κλασικό κοκτέιλ από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, το οποίο πήρε το όνομά του από τους γκάνκστερ του Νότιου Σικάγο.
Ο Χάρης Γεωργόπουλος, bartender του «Matsuhisa Athens», μας δίνει τη συνταγή του για ένα antivirus κοκτέιλ, που μπορεί να μη μας προστατέψει από τον Covid, αλλά σίγουρα θα μας δροσίσει.
Ο Γιώργος Γαργαρέτας από το βραβευμένο «Grappa Vino & Aperitivo» του Βόλου, μας δίνει τα μυστικά για μια καλή «Paloma» που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα στο σπίτι.
Ο Θοδωρής Μαλαματίνας, bartender στο «Rockfellas» του Πειραιά, μας δίνει τη συνταγή του για ένα διαφορετικό Negroni, που θα μας κρατήσει σπίτι, λίγο πριν ξεκινήσουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα.
Η Δήμητρα Αντωνακοπούλου, bar manager στα «Artisanal», «Shamonette» και «Shamone», μας προτείνει ένα κοκτέιλ με μεθυστικές φράουλες και αρωματικό δυόσμο.
Ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος από το «Odori Vermuteria di Atene» μας προτείνει τη συνταγή για ένα διαφορετικό Negroni που παντρεύει τις γεύσεις και τα αρώματα των ιταλικών και ελληνικών αποσταγμάτων.
Η Γεωργία Γεωργακοπούλου, bartender του «Clumsies», μας δίνει τη συνταγή της για μια ultra δροσερή σπιτική Colada που θα μας ταξιδέψει νοητά σε εξωτικές παραλίες.
Ο Δήμος Μέξης, bartender στο «Pairidaeza Bar», μας δίνει τη συνταγή του για ένα δροσερό Spritz με βότκα και ζουμερές φράουλες.
Το «Bloody Mary» είναι ένα από τα πιο γευστικά και πληθωρικά κοκτέιλ όλων των εποχών και η Μαίρη Ταλαιπώρου έχει την κατάλληλη συνταγή για να το φτιάξουμε εύκολα και να το απολαύσουμε στο σπίτι.
Η Τίνα Sardis από το «Peek A Bloom» μας προτείνει μία δροσερή συνταγή με απλά υλικά του Jon Lister, που ταιριάζει γάντι με την άνοιξη.
Ο Θάνος Τσεκούρας, bar manager του «The Bank Job», μας προτείνει ένα δυναμωτικό κοκτέιλ με καφέ, για να κρατήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα τις μέρες της καραντίνας.
Η Διονυσία Σακελλαρίου μας προτείνει ένα αρωματικό Gin & Tonic με αρώματα βοτάνων και εσπεριδοειδών, που μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε και να απολαύσουμε στο σπίτι.