Καλοκαίρι... ασφαλώς με τη ράβδο ακτινοβολίας LED UVC

Μια προηγμένη και ασφαλής τεχνολογία, που χρησιμοποιείται ακόμη και στην αεροδιαστημική βιομηχανία, αλλάζει τη ζωή μας.

Καλοκαίρι... ασφαλώς με τη ράβδο ακτινοβολίας LED UVC

Επιστροφή σε αγαπημένα στέκια, με την ασφάλεια της ακτινοβολίας UV-C. Κλειστήκαμε στο σπίτι, λάβαμε τα μέτρα μας, μείναμε υγιείς. Τώρα, ήρθε η ώρα να αδράξουμε τους καρπούς, να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας εστιατόρια, καφέ και μπαρ. Πώς θα το κάνουμε όμως αυτό με ασφάλεια; Χάρη σε μια κομψή και εύχρηστη ράβδο απολύμανσης με υπεριώδη ακτινοβολία UVC, που φέρνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στο χέρι μας.

Καλοκαίρι... ασφαλώς με τη ράβδο ακτινοβολίας LED UVC - εικόνα 1

Κορυφαία εστιατόρια, όπως το «Βαρούλκο», η «Σπονδή», το «Botrini’s», η «Cookoovaya», το «Vezene», η «Hytra», το «Matsuhisa Athens», το «Base Grill», το «Travolta», το «Alio», το «Ψωμί κι Αλάτι», καθώς επίσης πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, αλλά και δεκάδες καφέ, μπαρ και χώροι αναψυχής, εστίασης και φιλοξενίας, έχουν ήδη προμηθευτεί το αντιμικροβιακό gadget, προστατεύοντας από τον κορονοϊό, αλλά και άλλους βλαβερούς κι αόρατους μικροοργανισμούς, με την αποτελεσματικότητα της ακτινοβολίας UV-C.

Καλοκαίρι... ασφαλώς με τη ράβδο ακτινοβολίας LED UVC - εικόνα 2

Το μικρού μήκους κύματος φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C επιτίθεται στους βλαβερούς οργανισμούς σε μοριακό επίπεδο, προκαλώντας διάσπαση του DNA τους με αποτελεσματικότητα που το κατατάσσει στην κορυφή των σύγχρονων μικροβιοκτόνων τεχνολογιών. Δεν χρειάζεται παρά μερικά δευτερόλεπτα και ένα προσεκτικό πέρασμα πάνω από σερβίτσια, τραπεζομάντιλα και καθίσματα, αλλά και πληκτρολόγια, κινητά, μπουτόν ανελκυστήρων και οθόνες αφής, για να εξασφαλίσει ολοκληρωτική απολύμανση, που ξεπερνά το 99,99% και εγγυάται την ασφάλεια χρηστών, επισκεπτών και χειριστών.

Καλοκαίρι... ασφαλώς με τη ράβδο ακτινοβολίας LED UVC - εικόνα 3

Όμορφο, πρακτικό, εύκολο στη μεταφορά και διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο, champaign gold, μπλε, ασημί, ροζ και χρώμα τιτανίου, η ράβδος LED με UV-C ακτινοβολία μπορεί να γίνει ο σύμμαχός μας μέσα και έξω από το σπίτι , αφού η αυτονομία του πλησιάζει τις 5 ώρες συνεχούς χρήσης ύστερα από πλήρη φόρτιση. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός του εγγυάται ασφαλή λειτουργία ακόμη και στον λιγότερο εξοικειωμένο χρήστη.

Καλοκαίρι... ασφαλώς με τη ράβδο ακτινοβολίας LED UVC - εικόνα 4

Επιπλέον, η τεχνολογία UV-C είναι κατάλληλη και για μεγάλες επαγγελματικές μονάδες, χάρη στην ειδική συσκευή απολύμανσης χώρου. Εξοπλισμένη με ακόμη πιο ισχυρούς λαμπτήρες, που προσφέρουν ευρύ πεδίο στόχευσης, απολυμαίνει έως και 30 τετραγωνικά μέτρα σε διάστημα μερικών λεπτών, με μία και μόνη χρήση σε κενό δωμάτιο. Ιδανική για χώρους φιλοξενίας, αλλά και φροντιστήρια, κομμωτήρια, γυμναστήρια, καταστήματα τροφίμων, χώρους ιατρικής και φαρμακευτικής φροντίδας, αλλά και για παντός είδους επιχείρηση λιανικής, ασφαλής για εμάς, αλλά ολέθρια για τους αόρατους εχθρούς μας, προστατεύει την υγεία μας μια κι έξω, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Περισσότερα για τα μηχανήματα απολύμανσης χώρου στο www.uvc.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.