Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις

Άνοιξαν πριν από λίγο καιρό τις πόρτες τους και ευελπιστούν να γίνουν τα νέα στέκια της πόλης. Ακολουθεί μια εξάδα από bars που και φρέσκα είναι, και ήδη συζητιούνται έντονα.

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις

Άνοιξαν πριν από λίγο καιρό τις πόρτες τους και ευελπιστούν να γίνουν τα νέα στέκια της πόλης. Ακολουθεί μια εξάδα από bars που και φρέσκα είναι, και ήδη συζητιούνται έντονα.

Λατινοαμερικάνικος αέρας στο Πάρκο Ελευθερίας

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις - εικόνα 1

Περπατώντας στο καταπράσινο πάρκο του Μεγάρου Μουσικής θα ανακαλύψετε την εξωτική αυλή του ολόφρεσκου Noah, ξεκινώντας ταυτόχρονα ένα στιγμιαίο ταξίδι στη Λατινική Αμερική. Το εμβληματικό «Πάρκο Ελευθερίας», το bar-restaurant που αποτελούσε σημείο συνάντησης για 25 χρόνια, πήρε νέα πνοή και μεταμορφώθηκε σε μια καταπράσινη χασιέντα με έντονα χρώματα, τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα, κρεμαστά λαμπιόνια και σήμα κατατεθέν το σιντριβάνι με το εντυπωσιακό γλυπτό που λέει «σ’ αγαπώ» στη νοηματική... Όλα στο «Noah» είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όπως τα signature exotic cocktails του Βασίλη Νικήτα, αλλά και τα νόστιμα πιάτα που έχει επιμεληθεί ο Βασίλης Παπαθεο­δώρου.

Θεατράλε σκηνικό στην Ακαδημίας

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις - εικόνα 2

Το Kowalski bar, το νέο ατμοσφαιρικό στέκι στην Ακαδημίας με την καλλιτεχνική αύρα, θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Αντλεί την έμπνευσή του από τον Κοβάλσκι, τον αξιολάτρευτο καρτούν ήρωα από τους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης», ο οποίος σας καλοδέχεται καμαρωτός με το κοστούμι του σε έναν περίτεχνο πίνακα, από το πρωί για καφέ και brunch μέχρι το βράδυ για δροσερά summer cocktails. Θα δοκιμάσετε οπωσδήποτε το δροσιστικό Aegean Collins με γαλλικό τζιν, μέλι ανθέων, αγγούρι, ανθό αλατιού, μυρωδάτα φύλλα δυόσμου, θυμάρι και ginger ale.

Ολόφρεσκο talk of the town

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις - εικόνα 3

Το Joshua Tree είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην cool πιάτσα της οδού Αναπαύσεως στο Μετς και μέσα σε λίγες εβδομάδες λειτουργίας κατάφερε να γίνει talk of the town. Ο ψηλοτάβανος χώρος του με την ποπ αισθητική και τα καλιφορνέζικα vibes, οι ντιζαϊνάτες πινελιές και οι μεγάλες τζαμαρίες συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για άραγμα all day στα άνετα τραπεζάκια του, ενώ το comfort μενού του με αποκλειστικά vegan και vegetarian προτάσεις είναι ακόμη ένας λόγος για να το επισκεφτείς. Θα δοκιμάσετε vegan hot dog, ιδιαίτερα ροφήματα και πειραγμένα κλασικά κοκτέιλ, όπως το Negroni Verde με μάτσα και το Bloody Maria με αβοκάντο και καυτερή πιπεριά.

After office αποδράσεις στο Χαλάνδρι

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις - εικόνα 4

Μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις στις μπάρες είναι τα δροσιστικά long drinks με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, και σε αυτό ακριβώς το πεδίο κινείται το concept του Seven Drinks, της νέας σπριτζερίας του Χαλανδρίου που άνοιξε στη μικρή στοά της οδού Παπανδρέου, εκεί όπου βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια το αγαπημένο «Dos Agaves». Μπορείτε να πάτε από το πρωί για καφέ και να συνεχίσετε με κρασί και δροσερά κοκτέιλ με ιταλικά αποστάγματα. Στον κατάλογό του θα βρείτε επτά διαφορετικά signature Spritz, μια μικρή λίστα κρασιών που ανανεώνεται συνεχώς, αλλά και τo δικό τους Negroni με ένα διαφορετικό twist κάθε εβδομάδα.

Τροπικό σκηνικό στη στοά

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις - εικόνα 5

Ο Σπύρος Τσοπελάκος και ο Κωνσταντίνος Στεφανάκης, έχοντας και οι δύο πολυετή πείρα στις μεγαλύτερες μπάρες της Αθήνας, αποφάσισαν να στήσουν τη δική τους χαβανέζικη κατάσταση στο Χαλάνδρι, δίνοντας ζωή και χρώμα στη στοά του εμπορικού κέντρου της οδού Βάρναλη. Το Macaw Bar Tropicana, με την tiki αισθητική, τα εξωτικά φυτά και τις χαρούμενες μουσικές, είναι μια από τις πιο φρέσκες προτάσεις στην πολυσύχναστη πιάτσα του Χαλανδρίου, σερβίροντας από το πρωί εκλεκτές ποικιλίες καφέ της εταιρείας Mr Bean, σπιτικές λεμονάδες, χειροποίητες πίτσες, σαλάτες, αλλά και signature κοκτέιλ με εξωτικά twists.

Νέο coffee spot στα βόρεια

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις - εικόνα 6

Το Blind Spot, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στο κέντρο του Χαλανδρίου, είναι το μικρό αδερφάκι του ντιζαϊνάτου μπαρμπέρικου «Blind Dandies». Στον λιλιπούτειο χώρο του με τη μίνιμαλ αισθητική και τις ξεκάθαρες βορειοευρωπαϊκές επιρροές, θα πάτε από το πρωί για εκλεκτές ποικιλίες καφέ της Area 51, ενώ σίγουρα θα σας σπάσουν τη μύτη τα χειροποίητα ρολάκια κανέλας και οι πίτες που ετοιμάζει ο Χρήστος Τσουλφάς. Καλό είναι να πάτε από νωρίς για να τα προλάβετε… Διαφορετικά μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο από τα healthy σνακ, όπως νουντλ από φαγόπυρο, σάντουιτς και σαλάτες, τα οποία θα συνδυάσετε με τα δροσερά κοκτέιλ που έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Στεπτσένκο από το «Odori».


Περισσότερες πληροφορίες

Kowalski Bar

Ακαδημίας 18, κέντρο
  • Bars

Noah

Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)
  • Εστιατόρια

Joshua tree cafe

Αναπαύσεως 13, Μετς
  • Bars

Blind Spot (The)

Αγ. Παρασκευής 29, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.