Aperitivo event στο «ανθισμένο» Noel

Το bar της Κολοκοτρώνη επιστρέφει δυναμικά με ένα must go δυνατό ιταλικό aperitivo party.

Aperitivo event στο «ανθισμένο» Noel

Το «Noel» αξιοποίησε και με το παραπάνω το διάστημα που έμεινε κλειστό και για να μας καλωσορίσει μεταμόρφωσε ολόκληρη την στοά σε έναν ολάνθιστο κήπο: Πολύχρωμα λουλούδια σκαρφαλώνουν στους τοίχους, γεμίζουν όλο τον φρεσκαρισμένο χώρο και μας φτιάχνουν αμέσως την διάθεση.

Για να γιορτάσουν το re-opening και τη δροσερή ανανέωση της στοάς οργανώνουν αναζωογονητικά απογεύματα με aperitivo που ξεκινούν από τις 12 του μήνα. Η ομάδα της μπάρας σερβίρει πέντε συνταγές εμπνευσμένες από την Ιταλία, με την υπογραφή της εταιρείας Καρούλιας, που έχουν αρώματα βιολέτας, λεμονιού, πορτοκαλιού και elderflower και σπιρτόζικη γεύση από τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες. Το ομώνυμο Noel ανακατεύει το εκρηκτικό bitter Marendry με ginger beer. Γι’ αυτούς που θέλουν κάτι πιο όξινο εξαιρετικό είναι το Di Capri Spritz με limoncello, Moscato d’ Asti και elderflower tonic αν και αξίζει να τα δοκιμάσετε όλα, έστω από μια φορά.

Η γιορτή με τα απογευματινά cocktails ξεκινάει την Παρασκευή στις 19.00 και επανέρχεται την ίδια ώρα το Σάββατο και την Κυριακή. Εννοείται ότι ιταλικό aperitivo χωρίς μουσική δεν γίνεται γι’ αυτό στα decks θα βρίσκονται η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη και ο Χρήστος Ευκρατίδης. Μην παραλείψουμε ότι το κέφι θα συνδυαστεί με την απαιτούμενη ασφάλεια, οι άνθρωποι του Noel έχουν φροντίσει για όλα, από αποστάσεις μέχρι απολυμάνσεις, συν ότι η οροφή της στοάς ανοίγει για καθαρό αέρα.

Σκοπός είναι τα απογευματινά ραντεβού για cocktails να καθιερωθούν και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει!

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.