Famous Comedy Nights, η επιστροφή

Τα Famous Comedy Nights του Famous Grouse επανέρχονται σε ένα μπαρ κοντά σου, με μία άκρως δυναμική Season 2.

​​Famous Comedy Nights από το Famous Grouse

Λίγο καιρό πριν και πιο συγκεκριμένα από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, το Famous Grouse (νo.1 ουίσκι της Σκωτίας*) φρόντισε να μας υπενθυμίσει κάποια πολύ βασικά πράγματα. Αφενός πως διαθέτει έναν ανόθευτα cool χαρακτήρα με μοναδική αίσθηση του χιούμορ - κάτι που εύκολα γίνεται αντιληπτό από τον "εκπρόσωπό" του στο κοινό, την περίφημη πέρδικα- και αφετέρου πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα βράδια μας, σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μπαρ της Αθήνας, συντροφιά με τους δημοφιλέστερους Έλληνες κωμικούς. Στα Famous Comedy Nights, 22 performers από τους κορυφαίους του είδους, πρόσφεραν 6 μοναδικές νύχτες, γεμάτες γέλιο, ξεκαρδιστικά one liners και αυτοσχεδιασμό.

Famous Comedy Nights S02 5

Famous Comedy Nights S02 3

Σε μία εποχή που το χιούμορ ίσως και να θεωρείται κάτι παραπάνω από απαραίτητο, 23 αγαπημένοι κωμικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρέσυραν το κοινό. Με κεντρικά πρόσωπα τους Λάμπρο Φισφή και  Δημήτρη Μακαλιά, από τη σκηνή των Famous Comedy Nights πέρασαν οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Χάρης Νταρζάνος, Κατερίνα Βρανά, Παναγιώτης Κούδας, Γιάννης Ρούσσος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μάριος Δημητρόπουλος, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Θωμάς Ζάμπρας, Πάρις Ρούπος, Ήρα Κατσούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Ηλίας Φουντούλης, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Ανδρέας Πασπάτης, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και Θάνος Αυγερινός.  

Famous Comedy Nights Season 2

Οι απολαυστικά ξεχωριστές και ξεχωριστά απολαυστικές βραδιές επιστρέφουν από τις 12 έως και τις 26 Μαρτίου 2023, φέρνοντας επί σκηνής και πάλι top κωμικούς.

Famous Comedy Nights S02 1

Μαζί με όλα τα παραπάνω θα βρίσκονται και προσεγμένα old time classic αλλά και twisted cocktails με βάση το Famous Grouse. Επιπροσθέτως, whisky connoisseurs θα βρίσκονται στα events και θα σε καθοδηγήσουν με τις επιλογές της drinklist, ώστε μαζί να καταλήξετε στο ιδανικό για σένα ποτό.

Venues και κωμικοί για τα Famous Comedy Nights - Season 2

12 Μαρτίου 2023 στο "Half Note Jazz Club": Οι Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, μαζί με τους Μιχάλη Μαθιουδάκη, Βύρων Θεοδωρόπουλο και Γιώργο Αλεβίζο.

19 Μαρτίου 2023 στο "48 Urban Garden": Οι Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, μαζί με τους Ζήση Ρούμπο, Μιχάλη Σεβαστέρη και Μάριο Δημητρόπουλο.

26 Μαρτίου 2023 στο "Faust": Οι Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, μαζί με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Παναγιώτη Κούδα και Σταμάτη Αθανασάκη.

Famous Comedy Nights 55

Την προηγούμενη φορά, τα Famous Comedy Nights από το Famous Grouse πρόσφεραν ξέγνοιαστες στιγμές και άπλετο γέλιο στο κοινό, που τα αγκάλιασε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα.

Famous Comedy Nights S02 9


Info

www.thefamousgrouse.com/el/famous-comedy-nights

Η είσοδος είναι δωρεάν γι’ αυτό και θα πρέπει να μεριμνήσεις ώστε να προλάβεις και να κάνεις κράτηση τώρα, για να απολαύσεις τους αγαπημένους σου κωμικούς με την άνεση σου και την παρέα του Famous Grouse.

* No1 ουίσκι της Σκωτίας σε όγκους πωλήσεων βάσει στοιχεία Nielsen UK 2018-2022.

Απολαύστε Υπεύθυνα.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, κέντρο
  • Συναυλίες

48 Urban Garden

Αρματολών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.