Famous Comedy Nights, σε ένα μπαρ κοντά σου

Το Famous Grouse επαναφέρει το Stand Up Comedy στα πιο αγαπημένα μπαρ της πόλης.

Famous Grouse comedy nights στα αθηναϊκά μπαρ

Ένα από τα πράγματα που πιθανότατα γνωρίζει κανείς για το νo.1 ουίσκι της Σκωτίας* -ακόμη κι αν δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ- είναι πως έχει cool χαρακτήρα και αίσθηση του χιούμορ, κάτι που εύκολα γίνεται αντιληπτό από τον "εκπρόσωπό" του στο κοινό - την περίφημη πέρδικα. 

Δε θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερο crossover λοιπόν από τις ξεχωριστές stand up βραδιές "Famous Comedy Nights" σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μπαρ της Αθήνας: 22 από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς σε περιμένουν σε 6 μοναδικά βράδια γεμάτα χιούμορ, ξεκαρδιστικά one liners και αυτοσχεδιασμό, από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Κάθε show θα είναι μοναδικό, με διαφορετικό line up αλλά πάντα με πρωταγωνιστές τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά.

"Συμπρωταγωνιστής" στις "Famous Comedy Nights" θα είναι ασφαλώς το δημοφιλές blended scotch, σε old time classic επιλογές αλλά και σε twisted προτάσεις - το ουίσκι άλλωστε οφείλει κανείς να το απολαμβάνει με τον τρόπο που επιθυμεί και βραδιές σαν αυτές αποτελούν την ιδανικότερη αφορμή. Η αυλαία ανοίγει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου (21.00) στα Πετράλωνα και εκεί όπου η πέρδικα θα συναντήσει τον τσαλαπετεινό: Το "Upupa Epops The Bar", μαζί με το δίδυμο Φισφή-Μακαλιά, θα φιλοξενήσει τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Στέλιο Ανατολίτη και Χάρη Νταρζάνο.

Famous Comedy Nights

Η είσοδος είναι δωρεάν γι’ αυτό και θα πρέπει να μεριμνήσεις ώστε να προλάβεις και να κάνεις κράτηση τώρα, για να απολαύσεις τους αγαπημένους σου κωμικούς με την άνεση σου και την παρέα του Famous Grouse.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το φινάλε, με το event της 18ης Δεκεμβρίου στο "Faust", θα αποτελέσει κάτι σαν closing party, με το όλο κόνσεπτ να εμπλουτίζεται με celebration pre-Christmas ύφος.

Info

www.thefamousgrouse.com/el/famous-comedy-nights

* No1 ουίσκι της Σκωτίας σε όγκους πωλήσεων βάσει στοιχεία Nielsen UK 2018-2021.

Απολαύστε υπεύθυνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.