Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

Lío Mykonos. Back to The Future

Το "Lío Mykonos" φέρνει ξανά στο νησί την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία διασκέδασης. Το καλοκαίρι ξεκινά στις 6 Ιουνίου, παρουσιάζοντας ένα νέο show από την Ίμπιζα, το "Back to The Future".

Lío Mykonos. Back to The Future

Έχοντας επαναπροσδιορίσει την νυχτερινή διασκέδαση, το "Lío" είναι ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και μιας αφήγησης που θα ταξιδεύσει τους επισκέπτες μέσα στο χρόνο και τη μουσική, με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον να συγκρούονται σε μια επίδειξη μουσικού χάους και εξαιρετικής δεξιοτεχνίας από τους καλλιτέχνες.

Lío Mykonos. Back to The Future

Ο βραβευμένος Head Chef Άλκης Βαρδαραμάτος έχει δημιουργήσει ένα μενού που τιμά την Μεσογειακή κουζίνα, που συνδυάζεται με μία λίστα κρασιού και σαμπάνιας, με την επιλογή εκλεκτών ετικετών από όλο τον κόσμο.

Άλκης Βαρδαραμάτος
Άλκης Βαρδαραμάτος

Μετά το τέλος του σόου, ο ρυθμός της διασκέδασης παραμένει ζωντανός όσο ο χώρος μεταμορφώνεται σε "Lío Club", προσκαλώντας όλους σε ένα πάρτι με τους καλύτερους DJs στα decks. Οι πόρτες του Lío Club ανοίγουν τα μεσάνυχτα.

Lío Mykonos. Back to The Future

Οι κρατήσεις έχουν ανοίξει στη σελίδα του "Lío" στο liomykonos.com. Θα είναι ανοικτό από Τρίτη έως Κυριακή τον Ιούνιο, κάθε βράδυ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και από Τετάρτη έως Κυριακή τον Σεπτέμβριο.   

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

O Guillaume de Kadebostany έρχεται στο "Bolivar"

Support acts από τους (A-Z) Dj Spector, Roni Iron, Steph b2b AVA.

11/06/2024

Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.

Όσα θα δούμε στο "Bolivar Beach Club" το καλοκαίρι του 2024

Καθώς γιορτάζει δύο δεκαετίες αποτελώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, υπόσχεται τα βράδια του 2024 να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

H Γωγώ που όλοι αγαπούν και το 'Υογό tasty bar'

Ένα νέο μπαρ στο Νέο Κόσμο, για φροντισμένα ποτά μετά μεζεδακίου.

Το Tiki Week επιστρέφει στα μπαρ της πόλης

Μουσικές, πάρτι και signature Angostura Tiki Cocktails έως τις 20 Ιουνίου.

Island life και ευ πίνειν: Στα μπαρ των νησιών που θα πιούμε αυτό το καλοκαίρι

Επιτυχημένες ομάδες, projects και πρόσωπα ρίχνουν άγκυρα στα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, φέρνοντας στις αιγαιοπελαγίτικες μπάρες νόστιμα ποτά.