Whisky Live: Ώρα για ουίσκι στην Τεχνόπολη

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για ουίσκι του πλανήτη προσγειώνεται στο Γκάζι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Whisky Live στην Τεχνοπολη

Ένα διήμερο γεμάτο ουίσκι (αλλά και gin) καταφθάνει αυτό το Σαββατοκύριακο (4 και 5 Μαρτίου 2023) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με το Whisky Live, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Τι είναι το Whisky Live

Το Whisky Live, το οποίο αυτή τη στιγμή γίνεται σε περισσότερες από 30 πόλεις παγκοσμίως, ξεκίνησε από το Τόκιο και το Λονδίνο το 2000 και θεωρείται το μεγαλύτερο και μακροβιότερο event ουίσκι σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Επίσης

Στο Whisky Live Athens θα δοκιμάσεις ουίσκι από μικρούς παραγωγούς με ιδιαίτερες εμφιαλώσεις, που βγάζουν μόνο λίγα και εκλεκτά μπουκάλια, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και limited edition ουίσκι από γνωστές εταιρείες κολοσσούς, ενώ για τους λάτρεις του τζιν υπάρχει Gin Garden με ιδιαίτερες ετικέτες προσφερόμενες για tasting.

Τι θα βρω στην Τεχνόπολη

Περισσότερες από 150 ετικέτες από Σκωτία, Ιρλανδία και Η.Π.Α., ουίσκι γνωστά και άγνωστα, σπάνια και ιδιαίτερα αλλά και μερικά "διαμαντάκια” από τον υπόλοιπο κόσμο, προσφέρονται σε ένα whisky tasting event τόσο για τους μυημένους στον χρυσαφένιο αυτόν "βασιλιά” των αποσταγμάτων, όσο και σε αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του.

Διαβάστε Επίσης

Στο Whisky Live Athens θα παρακολουθήσεις επίσης ειδικά σχεδιασμένα masterclasses, να βρεις ένα αποκλειστικό Liqueur Shop από την "Cava Nektar", όπου θα προμηθευτείς τις ετικέτες που δοκιμάζεις καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές. Επιπροσθέτως, θα στηθεί το Cocktail Street, όπου εξαιρετικοί mixologists θα ετοιμάζουν γνωστά και αγαπημένα cocktails καθώς και το Street Food Corner με πεντανόστιμα εδέσματα από το "Po Boys".


Info

Ημέρες: Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Ώρες: 13:00 - 22:00

Εισιτήριο Ημερήσιο - 25€

Εισιτήριο Ημερήσιο + Food & Cocktail - 35€

Εισιτήριο Ημερήσιο + V.I.P Lounge - 50€

Εισιτήριο 2μερου - 40€

Εισιτήριο 2μερου + V.I.P Lounge - 80€

Προπώληση μέσω viva.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.