Ο Giorgio Bargiani για μία ξεχωριστή βραδιά στο "The Clumsies"

Ο head bartender του καλύτερου μπαρ του πλανήτη σερβίρει απόψε αλησμόνητα Negroni στην Πραξιτέλους

Ο GIORGIO BARGIANI ΣΤΟ THE CLUMSIES @giorgio_bar_giani

Αρκούν λίγα πράγματα να ειπωθούν για τον Giorgio Bargiani, για να αντιληφθεί κανείς περί τίνος πρόκειται. Ο Ιταλός bartender είναι ο Head Mixologist του επί δύο συνεχόμενα χρόνια κορυφαίου μπαρ του κόσμου, λονδρέζικου "The Connaught Bar" και Brand Ambassador του Cinzano Vermouth. Απόψε, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τον συναντάς σε guest shift από τις 21.00, σε ένα εξαιρετικά γνώριμο αθηναϊκό σημείο, στον αριθμό 30 της Πραξιτέλους και το "The Clumsies".

Για να ξεκινήσει καλά η Negroni Week

Το δημοφιλέστερο ελληνικό μπαρ και νο.4 στην πιο πρόσφατη λίστα των The World's 50 Best Bars εγκαινιάζει έτσι την Negroni Week, παρουσιάζοντας έναν πραγματικό μαέστρο του πιο διάσημου τα τελευταία χρόνια κλασικού cocktail. 

Υπενθυμίζουμε πως η Negroni Week τρέχει φέτος από τις 12 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, ο παγκόσμιος θεσμός που δημιουργήθηκε από το iconic κόκκινο aperitivo Campari και το έγκριτο περιοδικό Imbibe επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά για να χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και να προσφέρει σε κοινωφελείς σκοπούς, ένα μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από κάθε παραγγελία Negroni. Για το ορόσημο των 10 χρόνων, ο θεσμός επέλεξε να υποστηρίξει έναν νέο φορέα, τη Slow Food, που αποτελεί ένα διεθνές κίνημα τοπικών κοινοτήτων και ακτιβιστών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 160 χώρες.

> Διάβασε ακόμη: Τι κρύβουν τα νέα πιάτα του "Delta"

Για κάθε παραγγελία Negroni στα συνεργαζόμενα μπαρ το Campari, μέσα από το Slow Food Negroni Fund θα χρηματοδοτήσει δράσεις για την υποστήριξη του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις ενέργειες που θα υλοποιηθούν αφορούν εκπαιδευτικά προγράμματα για τα τρόφιμα & τα ποτά καθώς και ειδικές δράσεις με στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής και βιολογικής ποικιλότητας κάθε τόπου, η οποία εκφράζεται μέσα από τη γαστρονομία του. 

Επιπλέον, την εβδομάδα του Negroni Week οι λάτρεις του κόκκινου απεριτίβο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Negroni serving ritual σε επιλεγμένα μπαρ, κάνοντας κράτηση του #Table10 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Negroni Week. Θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές εκδοχές Negroni, αποκλειστικά σχεδιασμένες για το 10o Negroni Week και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα Campari. 

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event