Χριστόφορος

Ξεκίνησε σαν «Βλαχοπούλα» τη δεκαετία του ’60 από τον κτηνοτρόφο Αθανάσιο Ράπτη και μετονομάστηκε σε «Χριστόφορος» όταν ανέλαβε τα ηνία ο γιος του. Από τις πιο παλιές και διάσημες ταβέρνες των Καλυβίων, έχει εξελιχτεί τα τελευταία δέκα χρόνια σε ένα τεράστιο μαγαζί που το καλοκαίρι καθίζει χίλια και πλέον άτομα. Τα κρέατα έρχονται κυρίως από τη Μυτιλήνη και άλλα νησιά. Φοβερά παϊδάκια και μπιφτέκι με διαστάσεις... πίτσας, χοντρόκοκκο και πεντανόστιμο, φτιαγμένο από 70% μοσχαρίσιο και 30% αρνίσιο κιμά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πάσχα στην Αθήνα | Νόστιμα σενάρια για όλα τα γούστα

Αρνιά, κοκορέτσια και ανοιξιάτικες μυρωδιές με την πρωτεύουσα και τα πέριξ να κινούνται στην τροχιά της σούβλας –καμιά φορά και του φούρνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/04/2018

The dirty side of food

Υπάρχει άραγε dirty γαστρονομία στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας; Ως ρέκτης του είδους, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος καταγράφει και σχολιάζει τα πάμπολλα ευρήματά του προς δόξαν ενός σπέσιαλ μερακλίδικου πνεύματος.

24 ιδέες για Πάσχα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της Αθήνας

Ας μυρίσουν οι αμνοί, οι μαγειρίτσες και τα κοκορέτσια! Πρωτομαγιά και Πάσχα μαζί, κι εμείς σας δίνουμε ιδέες για να το γιορτάσετε τρώγοντας έξω, με προτάσεις ερεθιστικές. Χαζεύοντας τη θέα της πόλης, στο κέντρο και σε εξοχές, σε ταβέρνες και καλά εστιατόρια. Πασχαλινή ευωχία, ανοιξιάτικες μυρωδιές, αλεγκρία και γευστική ανάταση!

Βάρη VS Καλύβια: οι πιάτσες της κρεατοφαγίας

Δύο δημοφιλείς πιάτσες κρεατο-τσικνολαγνείας στο στόχαστρο. Η εποχή εξελίσσεται, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, η παρακμή περιμένει στη γωνία αν δεν προσέξεις..

Όλα για το κρέας

Ιδεολογία, ψυχολογία, γαστρονομία και άφθονα tips για να γιορτάσουμε την Αποκριά όπως της αξίζει!

5 σενάρια μονοήμερης απόδρασης

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, αρκεί να ξέρεις πού να το αναζητήσεις. Ιδού πέντε σενάρια που μας ιντριγκάρουν για να παρατείνουμε την αγαπημένη μας εποχή του χρόνου κοντά στην πόλη.

Τα καλύτερα παϊδάκια της Αττικής όπως εσείς τα ψηφίσατε!

Τα κορυφαία στέκια για παϊδάκια, όπως τα ανέδειξε η ψηφοφορία των αναγνωστών του athinorama.gr