«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του - εικόνα 1

Το κέντρο μπορεί να υπερηφανεύεται για το πρώτο boom, αλλά γρήγορα τα wine bars έπιασαν κι άλλα πόστα: Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Κηφισιά… Απ’ ό,τι φαίνεται ο οινικός «ιός» χτύπησε και τον Χολαργό, που εδώ και λίγες μέρες έχει το πρώτο του wine bar ονόματι «Floyd» κοντά στο δημαρχείο. Το περιβάλλον συνδυάζει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία, η λίστα αριθμεί περί τις 50 ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, 12 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι και το μενού διεθνείς γεύσεις – από spring rolls μέχρι burger ή κοτόπουλο tandoori. Ξεκινάει από το πρωί με καφέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.