Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας

Mόλις άνοιξε και μπαίνει στο… ψητό με Limousin, Black Angus, Cobe Beef, κράτινο σούσι και walk in κάβα. Μάλιστα, αυτό το πολύ-κρεοπωλείο ετοιμάζει κι άλλα.

Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας

Mόλις άνοιξε και μπαίνει στο… ψητό με Limousin, Black Angus, Cobe Beef, κράτινο σούσι και walk in κάβα. Μάλιστα, αυτό το πολύ-κρεοπωλείο ετοιμάζει κι άλλα.

Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας - εικόνα 1

Στο ολοκαίνουργιο κρεοπωλείο Drakoulis meat Open Project (άνοιξε στις 11/9) θα πρέπει να πάτε και ο βασικός λόγος είναι ότι θα προμηθευτείτε πολύ καλό κρέας, από όποιο είδος τραβάει η καρδιά σας -και η τσέπη σας. Συγχρόνως, θα διαπιστώσετε τι σημαίνει κρεοπωλείο-deli (όχι κρεοπωλείο και deli) και θα θαυμάσετε ένα χώρο που θυμίζει περισσότερο ατμοσφαιρικό μπαρ (συμπεριλαμβανομένης της μουσικής). Ο Στράτος Δρακούλης, με την εμπειρία από το πατρικό μαγαζί στη Ν. Σμύρνη που λειτουργεί από το 1965 και με οδηγό το μεράκι και την αισθητική του, έστησε ένα κρεοπωλείο που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί, ένα "open project", όπως το ονομάζει, στο οποίο θαυμάζετε το κρέας που θα αγοράσετε σε αριστοτεχνικά φωτισμένες βιτρίνες, απολαμβάνετε σωστές κοπές, σας συμβουλεύουν για το μαγείρεμα. Θα βρείτε από χοιρινά από τον Πισσώνα και βουβάλι από την Κερκίνη μέχρι μοσχαράκι Limousin, rib eye Ουρουγουάης, black angus, iberico (σε όποιο κομμάτι θέλετε) και, φυσικά, Japan cobe, (για να αναφέρουμε μερικά μόνο), όλα από επιλεγμένους παραγωγούς με την καλύτερη ποιότητα και πιστοποιημένα γνήσια ζώα. Θα βρείτε και μια πλούσια σειρά από πρωτότυπα μαριναρισμένα, έτοιμα για ψήσιμο κρεατικά, που ετοιμάζονται καθημερινά στην open κουζίνα, όπως και το… σούσι από κρέας. Τέλος, (ή περίπου) θα κατεβείτε στο υπόγειο για να ρίξετε μια ματιά στην walk in κάβα, που μόλις ολοκληρωθεί θα περιλαμβάνει 130 ετικέτες από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα και να αναζητήσετε το κρασί ή τη μπίρα που θα συνοδέψει το φαγητό σας. Το μοναστηριακό τραπέζι που στέκει μεγαλόπρεπα εκεί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει πολλά γευσιγνωστικά -και όχι μόνο- events… Δεν είναι όλα. Θα επανέλθουμε με νόστιμες, ζουμερές λεπτομέρειες γι αυτό τον ναό του κρέατος στην Αθήνα. (shop on line, καινοτόμες υπηρεσίες, αποστολή παντού κλπ).

Βασ. Παύλου 103, Βούλα τηλ. 2108955655 .

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.