Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας

Mόλις άνοιξε και μπαίνει στο… ψητό με Limousin, Black Angus, Cobe Beef, κράτινο σούσι και walk in κάβα. Μάλιστα, αυτό το πολύ-κρεοπωλείο ετοιμάζει κι άλλα.

Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας

Mόλις άνοιξε και μπαίνει στο… ψητό με Limousin, Black Angus, Cobe Beef, κράτινο σούσι και walk in κάβα. Μάλιστα, αυτό το πολύ-κρεοπωλείο ετοιμάζει κι άλλα.

Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας - εικόνα 1

Στο ολοκαίνουργιο κρεοπωλείο Drakoulis meat Open Project (άνοιξε στις 11/9) θα πρέπει να πάτε και ο βασικός λόγος είναι ότι θα προμηθευτείτε πολύ καλό κρέας, από όποιο είδος τραβάει η καρδιά σας -και η τσέπη σας. Συγχρόνως, θα διαπιστώσετε τι σημαίνει κρεοπωλείο-deli (όχι κρεοπωλείο και deli) και θα θαυμάσετε ένα χώρο που θυμίζει περισσότερο ατμοσφαιρικό μπαρ (συμπεριλαμβανομένης της μουσικής). Ο Στράτος Δρακούλης, με την εμπειρία από το πατρικό μαγαζί στη Ν. Σμύρνη που λειτουργεί από το 1965 και με οδηγό το μεράκι και την αισθητική του, έστησε ένα κρεοπωλείο που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί, ένα "open project", όπως το ονομάζει, στο οποίο θαυμάζετε το κρέας που θα αγοράσετε σε αριστοτεχνικά φωτισμένες βιτρίνες, απολαμβάνετε σωστές κοπές, σας συμβουλεύουν για το μαγείρεμα. Θα βρείτε από χοιρινά από τον Πισσώνα και βουβάλι από την Κερκίνη μέχρι μοσχαράκι Limousin, rib eye Ουρουγουάης, black angus, iberico (σε όποιο κομμάτι θέλετε) και, φυσικά, Japan cobe, (για να αναφέρουμε μερικά μόνο), όλα από επιλεγμένους παραγωγούς με την καλύτερη ποιότητα και πιστοποιημένα γνήσια ζώα. Θα βρείτε και μια πλούσια σειρά από πρωτότυπα μαριναρισμένα, έτοιμα για ψήσιμο κρεατικά, που ετοιμάζονται καθημερινά στην open κουζίνα, όπως και το… σούσι από κρέας. Τέλος, (ή περίπου) θα κατεβείτε στο υπόγειο για να ρίξετε μια ματιά στην walk in κάβα, που μόλις ολοκληρωθεί θα περιλαμβάνει 130 ετικέτες από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα και να αναζητήσετε το κρασί ή τη μπίρα που θα συνοδέψει το φαγητό σας. Το μοναστηριακό τραπέζι που στέκει μεγαλόπρεπα εκεί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει πολλά γευσιγνωστικά -και όχι μόνο- events… Δεν είναι όλα. Θα επανέλθουμε με νόστιμες, ζουμερές λεπτομέρειες γι αυτό τον ναό του κρέατος στην Αθήνα. (shop on line, καινοτόμες υπηρεσίες, αποστολή παντού κλπ).

Βασ. Παύλου 103, Βούλα τηλ. 2108955655 .

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.