Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.  

Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.

Juicy Grill - εικόνα 1

Είναι πολύ απλό, λιλιπούτειο και «κρυμμένο» στον Χολαργό. Κι όμως, οι επιδόσεις του στα burgers κυκλοφορούν ήδη από στόμα σε στόμα και μπορεί, σε ώρα αιχμής, να πετύχεις ουρά. Δεν θα διαφωνήσω με όποιον πιάνει πόστο στο faux γκαζόν και αναμένει τραπέζι ή τη σειρά του για take out. Το μπιφτέκι του «Juicy Burger» που δοκίμασα ήταν βαθιά κρεατένιο (ο Δημοσθένης Κουβαράκης έχει αξιοποιήσει μια χαρά την εμπειρία του στο οικογενειακό χασάπικο) και ζουμερό, ενώ το burger με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και Caesar sauce είχε ανάλογα καλό επίπεδο. Το κλασικό ψωμάκι (bun), το οποίο πολλές φορές αποδεικνύεται μελανό σημείο σε ένα burger, στο «Juicy Grill» το έχουν αντικαταστήσει με τραγανό bagel, πρακτική που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Οι σαλάτες είναι ευχάριστες, οι σάλτσες χειροποίητες, οι τηγανητές πατάτες -με τη φλούδα- κομμένες στο χέρι (με εναλλακτική ψητή πατάτα στο αλουμινόχαρτο) και τα γλυκά συμπαθητικά και οικονομικά. Συνυπολογίζοντας όλες τις... γευστικές συνισταμένες, το «Juicy Grill» είναι, νομίζω, από τις πιο «σπιτικές» εκδοχές burger που μπορείς να πετύχεις στην πόλη. Τώρα πειραματίζονται, όπως μας είπαν και σε εκτός κρέατος πεδία με burger τόνου και λαχανικών. To be continued, λοιπόν (Κεραμεικού 2, Χολαργός, 2155203201. Τιμή: € 14-€16).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.