Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.  

Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.

Juicy Grill - εικόνα 1

Είναι πολύ απλό, λιλιπούτειο και «κρυμμένο» στον Χολαργό. Κι όμως, οι επιδόσεις του στα burgers κυκλοφορούν ήδη από στόμα σε στόμα και μπορεί, σε ώρα αιχμής, να πετύχεις ουρά. Δεν θα διαφωνήσω με όποιον πιάνει πόστο στο faux γκαζόν και αναμένει τραπέζι ή τη σειρά του για take out. Το μπιφτέκι του «Juicy Burger» που δοκίμασα ήταν βαθιά κρεατένιο (ο Δημοσθένης Κουβαράκης έχει αξιοποιήσει μια χαρά την εμπειρία του στο οικογενειακό χασάπικο) και ζουμερό, ενώ το burger με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και Caesar sauce είχε ανάλογα καλό επίπεδο. Το κλασικό ψωμάκι (bun), το οποίο πολλές φορές αποδεικνύεται μελανό σημείο σε ένα burger, στο «Juicy Grill» το έχουν αντικαταστήσει με τραγανό bagel, πρακτική που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Οι σαλάτες είναι ευχάριστες, οι σάλτσες χειροποίητες, οι τηγανητές πατάτες -με τη φλούδα- κομμένες στο χέρι (με εναλλακτική ψητή πατάτα στο αλουμινόχαρτο) και τα γλυκά συμπαθητικά και οικονομικά. Συνυπολογίζοντας όλες τις... γευστικές συνισταμένες, το «Juicy Grill» είναι, νομίζω, από τις πιο «σπιτικές» εκδοχές burger που μπορείς να πετύχεις στην πόλη. Τώρα πειραματίζονται, όπως μας είπαν και σε εκτός κρέατος πεδία με burger τόνου και λαχανικών. To be continued, λοιπόν (Κεραμεικού 2, Χολαργός, 2155203201. Τιμή: € 14-€16).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/12/2025

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.

Τα κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.