Δημιουργικό και «Modest»

Νέα ελληνική κουζίνα –με τον πολύ ταλαντούχο Νίκο Μπούκη στο τιμόνι της- στο καινούργιο εστιατόριο της Βούλας.

Δημιουργικό και «Modest»

Ευχάριστα τα μαντάτα: ο Νίκος Μπούκης, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στη βραβευμένη «Σελήνη» στη Σαντορίνη, απέκτησε πρόσφατα και αθηναϊκή μαγειρική έδρα, το άρτι αφιχθέν «Modest», το οποίο δημιούργησαν ο Ανδρέας Γιώτης και η Ρένα Σκεπεντζή στο χώρο τού (επίσης δικού τους) «Ψιψίνα» στη Βούλα. Τον πρώτο λόγο έχει η νέα ελληνική κουζίνα προφανώς, και μια σαλάτα Underground με ρίζες, βολβούς και πούδρα μανιταριών για «χώμα», ένα τηγανόψωμο με καπνιστή ρέγκα και χούμους φακής, ένα μυλοκόπι με ρεβιθάδα θαλασσινών ή ένα χοιρινός λαιμός μπρεζέ με μους ντολμαδάκι είναι απλώς μερικές από τις ιδέες του σεφ που ξεδιπλώνονται στο μενού του νέου εστιατορίου, όπου δύο ενυδρεία τραβάνε τα βλέμματα. Και μόνο το άκουσμα των πιάτων σου κεντρίζει την προσοχή, πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις ότι και τιμές είναι πολύ καλές. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.