Η Natachef μαγειρεύει… φθινόπωρο στο «Breeder Feeder»

Άλλοτε ανεβαίνει στη σκηνή ως Berlin Bride, άλλοτε μπαίνει στην κουζίνα (κι αυτή σε κάποιο βαθμό σκηνή είναι) ως Natachef....

Η Natachef μαγειρεύει… φθινόπωρο στο «Breeder Feeder»

Άλλοτε ανεβαίνει στη σκηνή ως Berlin Bride, άλλοτε μπαίνει στην κουζίνα (κι αυτή σε κάποιο βαθμό σκηνή είναι) ως Natachef. Το Σάββατο 9/11 ανήκει στην δεύτερη περίπτωση, με την Νατάσσα να προσγειώνεται για άλλη μια φορά στο «Breeder Feeder», παρέα με τον Νίκο, με τον οποίο μοιράζονται την αγάπη για το φαγητό, τη μουσική και τα ταξίδια. Το μενού τους The New Comfort - Fall version που εγκαινιάζει τη νέα σεζόν του εστιατορίου της γκαλερί The Breeder μιξάρει κουλτούρες, εμπειρίες και γεύσεις και βασίζεται στα υλικά της εποχής- σταφύλια, κυδώνια, κάστανα, κολοκύθες, γλυκοπατάτες, καρότα, σελινόριζες κ.α. Τσάτνεϊ δαμάσκηνου σε ψωμάκι naan, κολοκυθό-μηλόσουπα με μπαχαρικά και γάλα καρύδας, σαλάτα με ρόκα, λαδοτύρι και σταφύλια, μοσχαράκι σε σάλτσα μαύρης μπίρας και crumble μήλου με φρούτα του δάσους θα σε πάνε από την Ινδία στην Ιρλανδία μέσω… Μάνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.