Η Natachef μαγειρεύει… φθινόπωρο στο «Breeder Feeder»

Άλλοτε ανεβαίνει στη σκηνή ως Berlin Bride, άλλοτε μπαίνει στην κουζίνα (κι αυτή σε κάποιο βαθμό σκηνή είναι) ως Natachef....

Η Natachef μαγειρεύει… φθινόπωρο στο «Breeder Feeder»

Άλλοτε ανεβαίνει στη σκηνή ως Berlin Bride, άλλοτε μπαίνει στην κουζίνα (κι αυτή σε κάποιο βαθμό σκηνή είναι) ως Natachef. Το Σάββατο 9/11 ανήκει στην δεύτερη περίπτωση, με την Νατάσσα να προσγειώνεται για άλλη μια φορά στο «Breeder Feeder», παρέα με τον Νίκο, με τον οποίο μοιράζονται την αγάπη για το φαγητό, τη μουσική και τα ταξίδια. Το μενού τους The New Comfort - Fall version που εγκαινιάζει τη νέα σεζόν του εστιατορίου της γκαλερί The Breeder μιξάρει κουλτούρες, εμπειρίες και γεύσεις και βασίζεται στα υλικά της εποχής- σταφύλια, κυδώνια, κάστανα, κολοκύθες, γλυκοπατάτες, καρότα, σελινόριζες κ.α. Τσάτνεϊ δαμάσκηνου σε ψωμάκι naan, κολοκυθό-μηλόσουπα με μπαχαρικά και γάλα καρύδας, σαλάτα με ρόκα, λαδοτύρι και σταφύλια, μοσχαράκι σε σάλτσα μαύρης μπίρας και crumble μήλου με φρούτα του δάσους θα σε πάνε από την Ινδία στην Ιρλανδία μέσω… Μάνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.