Τηλέμαχος Art Grill

All time classic


Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τα πέτρινα χρόνια της κρεατοφαγίας στην Αθήνα εδώ μάθαμε τι θα πει «dry aging» από τον μάστερ του είδους Γιώργο Τσιλιγκίρη. Με «όπλο» τις εξαιρετικές, ψαγμένες πρώτες ύλες, τις άριστες κοπές και τα σιτέματα και ασφαλώς την αλάνθαστη τεχνική στο ψήσιμο των κρεάτων, το «Τηλέμαχος Art Grill» αποτελεί σταθερά έναν προορισμό για κρεατοφαγικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, σε ένα χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ιστορία.

Είτε στην μπροστινή αίθουσα με το ρουστίκ χρώμα είτε στην εσωτερική σάλα με την εμφανή κάβα και το αρτιστίκ ύφος, το απολαυστικό σενάριο γράφεται εδώ και χρόνια με ανεπανάληπτες βοδινές σπαλομπριζόλες, ζουμερά παϊδάκια, αρνί και γουρουνόπουλο στη σούβλα αλλά και κοντοσούβλι από μαύρο χοίρο, κοκορέτσι, νεφράκια και άλλους πολλούς κρεατο-πειρασμούς. Η ψαγμένη λίστα κρασιών αποτελεί ακόμη ένα σταθερό ατού του εστιατορίου, μαζί με το ζεστό και φιλικό σέρβις, που περιποιείται πάντα με την καρδιά του.

Tip: Οι πεντανόστιμοι κεφτέδες, τα τυροπιτάκια με βαρελίσια φέτα και κάποια από τις θαυμάσιες πίτες ημέρας συμπεριλαμβάνονται στα must που θα σας ανοίξουν την όρεξη για τη συνέχεια.

Ο χάρτης

Φραγκοπούλου 19, Κάτω Κηφισιά

Τηλ. 2108074015

Site: www.telemachoskifisia.gr

Facebook: https://www.facebook.com/telemachoskifisia


Τα εστιατόρια