Spit Jack

Λέγε με rotisserie


Σε ένα ήσυχο spot στην καρδιά του αθηναϊκού downtown, στο foodie στενάκι της Σκούφου πίσω από το Σύνταγμα, το κομψό νεοϋορκέζικο μπιστρό-rotisserie αργοψήνει στις περιστρεφόμενες σούβλες του τραγανιστές πάπιες (η σταρ του μενού, μοναδική στην Αθήνα), ζουμερά κοτόπουλα και κρατσανιστές πορκέτες, σε μια ιδιαίτερη πρόταση με ταυτότητα για κρεατοφαγικές εξόδους έξω απ’ τα συνηθισμένα. Θα τα συνοδεύσετε με πρωτότυπα side dishes, δημιουργώντας το δικό σας tailor-made πιάτο.

Οι επιλογές του μενού, με την υπογραφή του σεφ Παναγιώτη Ζώκου, περιλαμβάνουν signature σάλτσες (π.χ. Jack Daniels με τρούφα ή καπνιστή BBQ), βελούδινο πουρέ πατάτας με λάδι τρούφας και horseradish, corn cobs, σοταρισμένες baby πατάτες με φρέσκα μυρωδικά και, βέβαια, πληθωρικές σαλάτες, όπως αυτή με νουντλ και φιλετάκια πάπιας, που μπορούν να σταθούν και ως ελαφρύ γεύμα. Νέες αφίξεις το σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο short rib, που σερβίρεται βάσει διαθεσιμότητας, και τα jasmine rice bowls με πάπια, κοτόπουλο ή λαχανικά.

Tip: Συλλεκτικό σήμα κατατεθέν τα (αντί μαχαιριού) μπαλταδάκια, που φτιάχτηκαν ειδικά για το «Spit Jack» από Κρητικούς τεχνίτες και μπορείτε να τα χαρίσετε στους κρεατοφάγους φίλους σας!

Ο χάρτης

Σκούφου 10, Σύνταγμα

Τηλ. 2103316003

Site: spitjack.gr

Facebook: https://www.facebook.com/pg/Spitjack-153600058630504/about/?ref=page_internal


Τα εστιατόρια