Βραστό

Η ανανέωση του κλασικού


Oταν ψάχνουμε μια καλή ταβέρνα, που τιμά το κρέας και δίνει έμφαση στην ποιότητα και την ανανέωση του κλασικού με νέες ποιοτικές ιδέες, το ιστορικό γευστικό στέκι στη Ρεματιά Χαλανδρίου, με την όμορφα ανακαινισμένη σάλα, αποτελεί Νο 1 προορισμό. Στα χέρια της δεύτερης γενιάς της οικογένειας Συλήρα, το μενού ανανεώνεται διαρκώς με νέες premium προτάσεις, όπως η μπριζόλα tomahawk 1.200 γραμ. γαλλικής κοπής και το rib eye Black Angus, δίπλα σε διαχρονικά hits όπως η σταβλίσια και το κοντοσούβλι. Τα κρέατα ξεχωρίζουν για τις δικές τους κοπές, ενώ τα μοσχαρίσια μπιφτέκια πλάθονται με φρέσκο κιμά που κόβουν οι ίδιοι.

Τα πιάτα ημέρας τιμούν τη λαϊκή ελληνική μαγειρική και τη φέρνουν επιτυχημένα στο σήμερα, με λιχουδιές όπως το κλασικό βραστό, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ, το γιουβέτσι, το χοιρινό στη γάστρα και το κοκκινιστό με μοσχαρίσιο κότσι και μακαρόνια. Μη χάσετε τις κάθε λογής αξέχαστες πίτες: χορτόπιτα, Καισαρείας με παστουρμά Αβακιάν, γαλομυζύθρα Κρήτης και κασέρι, τυροπιτάκια με ανθότυρο και τουλουμοτύρι Καρύστου – όλα με χειροποίητο φύλλο.

Tip: Στα συν η έμφαση στα υλικά πρώτης ποιότητας, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στις σαλάτες και στα μαγειρέματα, και το χαλβαδάκι κέρασμα!

Ο χάρτης

Ρόδων 3, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106813776

Site: www.vrasto.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια