Wolves of Kitchen

H premium όψη του κρέατος


Tο κομψό και ατμοσφαιρικό εστιατόριο ανεμίζει από πέρυσι κρεατοφαγική σημαία στη δυναμική πιάτσα του Νέου Ψυχικού. Στολίδια του πολύ άνετου χώρου είναι ασφαλώς η μεγάλη ανοιχτή κουζίνα με τον ξυλόφουρνο και την ψησταριά, που οι σχάρες της ανεβοκατεβαίνουν διαρκώς, αλλά και τα εντυπωσιακά ψυγεία dry aging όπου σιτεύονται τα εκλεκτά ελληνικά κρεατικά που προμηθεύονται από επιλεγμένες φάρμες της Ροδόπης και της Αλεξανδρούπολης και κατόπιν τεμαχίζονται σε premium κοπές.

Flank steak, porterhouse, tomahawk συν τεράστιες σπαλομπριζόλες άνω των 35 ημερών ωρίμανσης και ιβηρικό presa με βούτυρο jamon ξεχωρίζουν ανάμεσα στις εξαιρετικές επιλογές του καταλόγου και συνοδεύονται από θαυμάσιες γαρνιτούρες, όπως ο πουρές καρότου με καπνιστή πάπρικα και τραγανό κρεμμύδι. Η γκάμα των προτάσεων ανοίγεται επίσης προς το ψάρι και τα ζυμαρικά, ικανοποιώντας κάθε διάθεση, ενώ μια μεγάλη οινική λίστα και τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ που ετοιμάζονται στην μπάρα ανεβάζουν τον πήχη της απόλαυσης.

Tip: Ό,τι πρέπει για γλυκό φινάλε, το υπέροχο γαλακτομπούρεκο με παγωτό καϊμάκι, η ζεστή σοκολατόπιτα με παγωτό cappuccino, η αποδομημένη μηλόπιτα με crumble κανέλας αλλά και η πάβλοβα με κρέμα σοκολάτας.

Ο χάρτης

Δημητρίου Βασιλείου 16, Ν. Ψυχικό

Τηλ. 2106713997

Site: http:/wolvesofkitchen.com

Facebook: https://www.facebook.com/pg/wolvesofkitchen/about/?ref=page_internal


Τα εστιατόρια