Βεντήρη Roast House

Στο δρόμο του κρέατος


Eνα meat place νέας εποχής είναι το άκρως εντυπωσιακό εστιατόριο της οδού Βεντήρη. Πιάνοντας τραπέζι στην πολύ άνετη σάλα με τους επιβλητικούς πολυελαίους και τις πολύ στιλάτες ολόλευκες κεφαλές ελαφιών, αξίζει να περιεργαστείτε τόσο το ψυγείο των κρεάτων, το οποίο δεσπόζει έτσι όπως είναι τοποθετημένο στα ψηλά, όσο και την ανοιχτή κουζίνα, που βρίσκεται μονίμως σε πυρετό. Στο «Βεντήρη Roast House» παίρνουν την υπόθεση «κρέας» πολύ σοβαρά, εξ ου και σουβλίζουν, ανάβουν κάρβουνα και ψήνουν στον ξυλόφουρνο, ανοίγοντας έτσι μια γευστική βεντάλια προς πολλές κατευθύνσεις.

Φυσικά, θα βρείτε όλες τις εκλεκτές κοπές (tomahawk, picanha, ταλιάτα από Black Angus κ.ο.κ.), που έρχονται ψημένες στην εντέλεια, σας περιμένουν όμως και νοστιμιές της σούβλας, όπως το αρνάκι ή το γουρουνόπουλο γάλακτος με πετσούλα-πειρασμός, και τα άλλου τύπου –τεράστια και ακαταμάχητα– τυλιχτά με τις χειροποίητες πίτες και τη γέμιση της επιλογής σας. Σπέσιαλ απολαύσεις το μπιφτέκι με κιμά από νεροβούβαλο Κερκίνης, το μοσχαρίσιο συκώτι με βούτυρο τρούφας και οι πολλές πίτες με τη νοστιμιά του ξυλόφουρνου.

Tip: Ο πολύ πλούσιος κατάλογος διανθίζεται καθημερινά με πολλά μαγειρευτά ημέρας, τα οποία σερβίρονται από το μεσημέρι και αποτελούν μια ωραία ιδέα για business lunch.

Ο χάρτης

Βεντήρη 5, Ιλίσια

Τηλ. 2107295491

Site: www.ventiri.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Ventiri-Roast-House-412742575746467/


Τα εστιατόρια