BAR.B.Q.

Προτού το medium rare γίνει cool


Σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή κρεατοφαγία, με ιστορία που πηγαίνει πολύ πιο πίσω από τη στροφή των κατοίκων της πόλης στην αναζήτηση των σπέσιαλ κρεάτων, το «Bar.B.Q.» συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία του τολμηρού grill house, επεκτείνοντας την ευρεία γκάμα των κοπών του και προτείνοντας νέες οψιόν ζουμερής απόλαυσης, ενώ παράλληλα κρατάει στην αιχμή τις θεμέλιες λίθους του μενού του. Το signature μοσχαρίσιο συκωτάκι γάλακτος παραμένει ένα από τα καλύτερα της πόλης, ενώ από τις νέες προτάσεις τόσο το μυρωδάτο porterhouse steak με μοσχαρίσιο T-bone όσο και το αποδομημένο rib eye (όπου φιλέτο και περιφέρεια αποκόπτονται για να δημιουργήσουν ένα πληθωρικό ντουέτο φιλέτου και μπέργκερ στο ίδιο πιάτο) οδεύουν ολοταχώς για την κορυφή της λίστας με τα favorites.

Tip: Προσπαθήστε να κρατήσετε χώρο για τα νέα γλυκά του μενού, καθώς το cheesecake με dulce de leche και η τιραμισού με πραλίνα φουντουκιού είναι γευστικός παράδεισος.

Ο χάρτης

Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη

Τηλ. 2109319675

Site: barbq.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/pg/Barbq-142079769192982/about/?ref=page_internal


Τα εστιατόρια