Το Τρίγωνο

Κρέας και μόνον!


Tο μαγαζί γράφει τη δική του ιστορία από το 1991 ως απόλυτος προορισμός για κλασική κρεατοφαγία με τα όλα της. Εξαιρετικά κρέατα, σχάρες και σούβλες σε διαρκή κίνηση και στα τραπέζια καταφθάνουν συκώτι, λουκάνικο και περιποιημένο κοκορέτσι με ξεροψημένο αντεράκι για προθέρμανση, ενώ η συνέχεια επιφυλάσσει τεράστιο, πεντανόστιμο μπιφτέκι, ζουμερά παϊδάκια και μια αχτύπητη σταβλίσια μπριζόλα, που θέλει κότσια για να την καταφέρεις.

Τα επιλεγμένα ελληνικά κρεατικά –πρόβατο και αρνί από τη Μυτιλήνη, μοσχάρι από τη Θράκη–, η μαστοριά στο ψήσιμο και οι τεράστιες μερίδες είναι ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που δικαιώνουν την καλή φήμη που έχει το «Τρίγωνο» και δικαιολογούν με το παραπάνω τα χιλιόμετρα μέχρι τα Καλύβια. Καλά προπονημένο το προσωπικό, διατηρεί τον έλεγχο ακόμη και τις ώρες αιχμής, προσφέροντας εξυπηρέτηση με ευγένεια και αποτελεσματικότητα.

Tip: Λίγα και καλά τα ορεκτικά με τα οποία θα ξεκινήσετε. Δοκιμάστε τζατζίκι, πιπεριές, τυροκαυτερή, εξαιρετικές στρογγυλές τηγανητές πατάτες και άψογα τηγανητά κολοκυθάκια.

Ο χάρτης

Αθηνών 36, Καλύβια

Τηλ. 2299048540

Site: www.totrigono.gr

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Trigono-Kalyvia/121212624623171


Τα εστιατόρια