Μην το γελάς καθόλου… Το Comedy Issue κυκλοφορεί την Πέμπτη 19/4 στα περίπτερα

Το Comedy Issue, ένα συλλεκτικό αθηνόραμα αφιερωμένο στο αστείο, τη σάτιρα, την κωμωδία, το γέλιο, τη φάρσα, τον σαρκασμό και το τρολάρισμα στην Ελλάδα και το υπόλοιπο σύμπαν κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Μην το γελάς καθόλου… Το Comedy Issue κυκλοφορεί την Πέμπτη 19/4 στα περίπτερα

Το Comedy Issue, μια συλλεκτική έκδοση του «α» αφιερωμένη στο αστείο, τη σάτιρα, την κωμωδία, το γέλιο, τη φάρσα, τον σαρκασμό και το τρολάρισμα στην Ελλάδα και το υπόλοιπο σύμπαν κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Μην το γελάς καθόλου… Το Comedy Issue κυκλοφορεί την Πέμπτη 19/4 στα περίπτερα - εικόνα 1

Ένα τεύχος που περιλαμβάνει θέματα της πλάκας, comedy best of, funny quotes, cult στίχους, μαργαριτάρια δικής μας παραγωγής, Γραμμένο τραγούδι, σπαρταριστά ημερολόγια και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Μη χάσετε 6 κορυφαίους κωμικούς, τους Λάμπρο Φισφή, Γιώργο Χατζηπαύλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Ζήση Ρούμπο, Χρύσα Κατσαρίνη και Δημήτρη Δημόπουλο να αφηγούνται ιστορίες τρέλας από την Αθήνα, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Athens Comedy Festival στον Πολυχώρο Ιερά Οδός 13 (11-13/5).

Ο Σπύρος Γραμμένος γράφει ένα τραγούδι για το αθηνόραμα (!), ενώ δεν πρέπει να χάσετε τα σπαρταριστά ημερολόγια κουζίνας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Γιάγκος Αντίοχος οργανώνει μια χορταστική κωμική αναδρομή, ξεκινώντας από τον Αριστοφάνη και φτάνοντας στο ελληνικό κωμικό παρόν και ο Νίκος Βουλαλάς ερμηνεύει τους πιο σουρεαλιστικούς και ακατανόητους στίχους που έχουμε ακούσει στο ελληνικό τραγούδι.

Η Τώνια Καράογλου μάς ενημερώνει με τι γελάνε οι θεατές σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις ποιες σειρές πρέπει να δεις πριν πεθάνεις (απ' τα γέλια)...

Αυτά και άλλα πολλά θα διαβάσεις στο Comedy Issue που κυκλοφορεί την Πέμπτη 19/4 αποκλειστικά στα περίπτερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.