Ένα Σαββατοκύριακο στο βιβλιοπωλείο Αμόνι

Μια γιορτή για τα 26 του χρόνια και παρουσίαση του λογοτεχνικού περιοδικού Τεφλόν κάνουν το Αμόνι τον απόλυτο βιβλιο-προορισμό για το ΣΚ.

Αμόνι © Λεωνίδας Τούμπανος

Το βιβλιοπωλείο Αμόνι, το στέκι της πλατείας Μερκούρη στα Πετράλωνα, κλείνει τα 26 του και το γιορτάζει. "26 χρόνια γεμάτα βιβλία, συζητήσεις, φίλους, δυσκολίες άλλα πάνω από όλα αλληλεγγύη και αγάπη για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει! Για όλα αυτά και πολλά ακόμη γιορτάζουμε μαζί σας και είμαστε χαρούμενοι!" διαβάζουμε στο προφίλ του βιβλιοπωλείου, το οποίο οργανώνει, αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, μια ενδιαφέρουσα γιορτή.

Το πρόγραμμα ξεκινά με παζάρι βιβλίων που θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα. Από τις 5 έως τις 7 μ.μ. θα λάβει χώρα κουκλοθέατρο με το Σκούπα Band, ενώ τη σκυτάλη ως τις 11 θα πάρει η μουσική, με τις Theiades, τον Tito Baden και τους Ειρμός. Σημειώστε ότι στην πλατεία θα λειτουργήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης.

Το Αμόνι βέβαια έχει κάτι και για την Κυριακή, για ένα ολοκληρωμένο βιβλιο-ΣΚ. Στις 19.30, σε η ομάδα του λογοτεχνικού περιοδικού Τεφλόν θα βρεθεί στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα για να παρουσιάσει υλικό από τα δύο τελευταία τεφλονοτεύχη, συν εκπλήξεις και "πάσης λογής μαγγανείες", όπως αναφέρουν.

Διαβάζουν/περφορμάρουν:
- Βασιλική Αντωνάκη
- Τζένια Δημητριάδου
- Γεωργία Διάκου
- Ηλίας Κάρνιαρης
- Κουρτ
- Εύη Λαμπροπούλου
- Μαρία Μάζη
- Γιάννης Μισουρίδης
- Νεφ
- Βασιλική Παππά
- Κατερίνα Στάμου
- Τώνια Τζιρίτα Ζαχαράτου
- Athena Zeros

Μάθετε περισσότερα για το βιβλιοπωλείο Αμόνι εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τι σχέση έχει η κοινωνιολογία με τη ραπ;

Και τι θα λέγατε, επίσης, για συζητήσεις με δημοφιλείς ράπερ, όπως οι ΛΕΞ, Εθισμός, Λόγος Τιμής, Νέγρος του Μοριά και Novel 729;

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/09/2026

"Ο Καβάφης και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα" παρουσιάζονται στο Zátopek

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 19.30, ενώ με τον συγγραφέα θα συζητήσει η δημοσιογράφος Ελεωνόρα Ορφανίδου.

O Κωνσταντίνος Βήτα ζωγραφίζει

Μια άγνωστη στους πολλούς δημιουργική του πτυχή αποκαλύπτει ο Κ.ΒΗΤΑ με μια σειρά πίνακες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό, στο MOMUS-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

Τι σχέση έχει ο Ταρκόφσκι με την αρχιτεκτονική;

Η απάντηση στο βιβλίο του Φινλανδού αρχιτέκτονα Juhani Pallasmaa "Η αρχιτεκτονική της εικόνας | Ο υπαρξιακός χώρος στον κινηματογράφο" από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης.

Ταξίδι στην Ευρώπη μέσα από 4 βιβλία

Από τη Μάλτα ως και το Βέλγιο μάς έρχονται αυτά τα τέσσερα νέα βιβλία ξένης λογοτεχνίας από τη World Books.

Αυτό είναι το Κιου για τη νέα σχολική χρονιά

Το φρέσκο βιβλιοπωλείο της Κυψέλης είνα αφιερωμένο στο σινεμά και το θέατρο αλλά έχει και όλα τα απαραίτητα για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

AMAN AMAN: Εκθέσεις με φόντο την προσφυγική μνήμη σε δύο σημεία της Αθήνας

Από τις 8 έως τις 9 Οκτωβρίου, το AMAN AMAN φέρνει στην Αθήνα ιστορίες ανθρώπων και τόπων μέσα από σύγχρονη τέχνη, μουσική και περφόρμανς.