
Ο Ιάκωβος Απέργης και οι εκδόσεις Καλέντη προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βραβευμένου βιβλίου "Συνταγολόγιο - Μαγειρική & Υγεία" την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025, στις 18:30 στο μεζεδοπωλείο εστιατόριο "Ο Μίμης & η Άννα" (στον πολυχώρο "Μάνος Λοΐζος", Θηβών 245, Νίκαια). Ο Ιάκωβος Απέργης είναι ο σεφ που άλλαξε τη νοοτροπία για το νοσοκομειακό φαγητό και έχει βραβευθεί για την προσφορά του.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Ανδρέας Λαγός, Nomad Chef - Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης, Chef - Συγγραφέας
Δημήτρης Ρουσουνέλος Συγγραφέας - Γευσιθήρας - Συνεργάτης περιοδικού Γαστρονόμος
Ευθύμιος Κυροδήμος Ιατρός Χειρουργός Ω.Ρ.Λ. - Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν συνταγές από το βιβλίο "Συνταγολόγιο - Μαγειρική & Υγεία" του Ιάκωβου Απέργη. Η Air France θα βρίσκεται στην παρουσίαση του βιβλίου του, υποστηρίζοντάς την.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το "Συνταγολόγιο – Μαγειρική & Υγεία" είναι μία χρηστική έκδοση που δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να υιοθετήσουμε και να μοιραστούμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής χωρίς να χάσουμε στο ελάχιστο τη γευστική μας απόλαυση. Ένα διαφορετικό βιβλίο μαγειρικής που περιέχει 37 multi comfort συνταγές με την υπογραφή του σεφ Ιάκωβου Απέργη.