Κουίζ: Εσύ πόσα ξέρεις για το βιβλίο;

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου (23/04), τέσταρε τις γνώσεις σου με τις δέκα trivia ερωτήσεις του κουίζ μας!

Κουίζ: Εσύ πόσα ξέρεις για το βιβλίο;

Κάθε χρόνο, στις 23 Απριλίου, ο πλανήτης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου. Άλλοι το αγαπούν, κάποιοι δεν το προτιμούν, μερικοί το έχουν παρεξηγήσει ενώ πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν έναν κόσμο χωρίς να μυρίζουν τις σελίδες του και να περιδιαβιαίνουν, γυρνώντας τες, στους κόσμους της λογοτεχνίας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, τέσταρε τις γνώσεις σου για το βιβλίο με τις δέκα ερωτήσεις του κουίζ που θα βρεις παρακάτω!

Κάνε το κουίζ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Αρχαιολογίες του Μέλλοντος": Νέα ομαδική έκθεση στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Από τις 17 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το Goethe-Institut Athen φιλοξενεί έργα δέκα δημιουργών που γεννήθηκαν μέσα από ένα εξάμηνο residency, εξερευνώντας τη σχέση ύλης, σχεδιασμού και ουτοπίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/09/2026

Τα άγνωστα ταξίδια του Τάκη Τλούπα σε "μια άλλη Ευρώπη"

Από τις 2 Οκτωβρίου η Ελληνοαμερικανική Ένωση φιλοξενεί την έκθεση "Μια άλλη Ευρώπη-Τάκης Τλούπας", παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τα ταξίδια του Έλληνα φωτογράφου.

"Models of Elsewhere": Η νέα έκθεση στο Snehta Residency ισορροπεί ανάμεσα στο οικείο και το άγνωστο

Η έκθεση φέρνει σε διάλογο τους καλλιτέχνες Chris Hawtin και τον Augustus Veinoglou, με τα έργα τους να λειτουργούν ως αποσπασματικά τεκμήρια.

Η Μαργαρίτα Αθανασίου πάντα αναζητούσε τις προγόνους της

Και η εικαστικός μας μιλά γι αυτές με αφορμή την πρωτότυπη έκθεση βίντεο-εγκατάσταση "VOICES" (Φωνές) που παρουσιάζεται στο ΕΜΣΤ.

Στις "Αντιθέσεις" θα βρείτε 230 έργα δημιουργών πάτσγουορκ από όλη την Ευρώπη

Στην έκθεση διερευνάται η αντίθεση ως συνθήκη συνύπαρξης, διαλόγου και δημιουργίας, απέχοντας από διαχωρισμούς και συγκρούσεις.

"Seascapes and Swimmers": Ένα εικαστικό ταξίδι ανάμεσα στη μνήμη, τη θάλασσα και την εσωτερική αναζήτηση

Η ατομική έκθεση του Γιώργου Χαδούλη φιλοξενείται στην Γκαλερί Σκουφά και θα διαρκέσει ως τις 10 Οκτωβρίου 2026.

Μια έκθεση διερευνά τους πολλαπλούς "παλμούς" της ανθρώπινης ψυχής

H Johanna Stavrakaki φέρνει στην Αθήνα έναν προσωπικό και έντονα συναισθηματικό εικαστικό κόσμο.