Οι εκδόσεις Κάκτος παρουσιάζουν τις "πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα"

Είκοσι δύο μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων, ανηλίκων και ενηλίκων, που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα, με την υπογραφή του Χάρη Βεραμόν.

Οι πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα

Οι εκδόσεις Κάκτος μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Βεραμόν με τίτλο "Οι πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα", την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ., στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος - ποινικολόγος, π. πρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, Αθηνά Χαρβαλάκου, αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πειραιά, πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Γιώργος Γεωργόπουλος, δικηγόρος - ποινικολόγος, μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιώργος Σόμπολος, αστυνομικός συντάκτης Star Channel και Παραπολιτικών. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Γιούλη Τσακάλου, δημοσιογράφος, βιβλιοκριτικός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Είκοσι δύο μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων, ανηλίκων και ενηλίκων, που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό συγγραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές εξαφανισμένων ανθρώπων. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις απόρρητες πληροφορίες και δεδομένα, νέα στοιχεία, έρευνα σε βάθος για τις πιο παράξενες και σκοτεινές υποθέσεις ανθρώπων των οποίων τα ίχνη χάθηκαν εντελώς ξαφνικά, μέσα από τη ματιά ενός ιδιωτικού ερευνητή, αλλά και με τη συνδρομή επιστημόνων, όπως εγκληματολόγων, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων κ.ά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται μια λεπτομερής καταγραφή αυτών των εξαφανίσεων που πιθανόν λίγοι γνωρίζουν, λίγοι θυμούνται, ωστόσο κάποιοι δεν ξέχασαν ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Across Generations": Μαθαίνοντας από την τέχνη, τον πολιτισμό και ο ένας από τον άλλον

Η ημερίδα θα παρουσιάσει τα ποικίλα αποτελέσματα του εγχειρήματος σε εκπαιδευτικούς και σπουδαστές μουσειολογίας και τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.