Με την εντυπωσιακή φετινή Art Athina, τα πιο ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων κι ένα μεγάλο art πάρτι ξεκίνησε το Bombay Art Month

Το Art Month του premium gin φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics.

Bombay Art Month © Athénée

Το Ζάππειο έγινε τις προηγούμενες μέρες το σημείο συνάντησης του art crowd της πόλης με την πιο επιτυχημένη και διεθνή Art Athina - μέχρι σήμερα - να συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες σε ένα πανόραμα από πολύ σημαντικές και δραστήριες γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Bombay Art Month
Carwan Gallery

Εκεί έδωσε φυσικά το παρόν και το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και είναι πάντα δίπλα σε κάθε πειραματισμό και έκφραση.

Bombay Art Month
"Athénée"

Το Bombay Sapphire & Tonic σε παγωμένα cans ενθουσίασε τον κόσμο, που έσπευσε στην Art Athina για να ανακαλύψει τις σύγχρονες τάσεις της Τέχνης, τη σημαντική δουλειά καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Bombay Art Month Dio Horia
Dio Horia
Art Athina Bombay Art Month
Art Athina
Bombay Art Month
"Athénée"

Ο ενθουσιασμός μεταφέρθηκε αργότερα" στο κέντρο της πόλης, στο "Athénée" της οδού Βουκουρεστίου, όπου διοργανώθηκε μεγάλο opening party της Art Athina με χορηγό φυσικά το Bombay Sapphire premium gin. Εκεί, στα πηγαδάκια που στήθηκαν μέσα και έξω, η σύγχρονη Τέχνη, όπως αυτή έλαμψε στη φετινή Art Athina, ήταν το κεντρικό θέμα. 

Όμως, όπως συνηθίζεται πάντα σε ανάλογες γιορτές, η βραδιά συνεχίστηκε και στο dancefloor, απολαμβάνοντας cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση: το ART LOVER (Bombay Sapphire Premium Gin, Premium Tonic Water & lime) και το GIN & CREATIVITY (Bombay Sapphire Premium Gin, Martini Prosecco, Pink Grapefruit Soda & a grapefruit slice).

Bombay Art Month
Art Athina

Δορυφορικά της Art Athina, το Bombay Sapphire βρέθηκε τις ίδιες μέρες και στα ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας και έτσι δημιουργικά cocktails προσφέρθηκαν στην Breeder της οδού Ιάσωνος, στην Intermission και στην Carwan της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά, αλλά και στο νέο χώρο της Dio Horia στην Ακρόπολη.

Bombay Art Month
"Athénée"
Bombay Art Month
Dio Horia

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή του Bombay Art Month, μιας πρωτοβουλίας που φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης, καθώς και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics που θα βρείτε σε επιλεγμένα bar από άκρη σ’ άκρη της πόλης. 

Bombay Art Month
"Athénée"

Ακολουθήστε το Bombay Sapphire στο instagram και ανακαλύψτε όλα τα συνεργαζόμενα bars της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πιο creative Bombay G&Ts, αλλά και όλα όσα έπονται κατά τη διάρκεια του Bombay Art Month.

Bombay Art Month

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Αυθεντικά τεκμήρια από τη ζωή στη Μικρά Ασία στην έκθεση "Από την πατρίδα: Τεκμήρια και μνήμες"

Μια παρουσίαση αυθεντικών τεκμηρίων και προφορικών μαρτυρίων στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου, που επιτυγχάνει να αναδείξει τις ποικίλες πτυχές της περιπέτειας του μικρασιατικού ελληνισμού.

29/11/2022

"Αθηναϊκές τοπογραφίες" στη Νέα Υόρκη από τη FokiaNou Art Space

Το καλλιτεχνικό δίδυμο της FokiaNou Art Space, Παναγιώτης Βούλγαρης - Mary Cox, θα πραγματοποιήσει μια διατομική έκθεση στο χώρο τέχνης ΑΑΑ3Α στη Νέα Υόρκη, που διευθύνει η Blanka Amezkua, ιδρύτρια επίσης της FokiaNou.

Η "φωτογραφική επανάσταση" της Έλλης Παπαδημητρίου

Η έκθεση "Η αδρή ουσία των πραγμάτων" που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη αποκαλύπτει την διαδρομή μιας σημαντικής προσωπικότητας των Γραμμάτων και των Τεχνών της Ελλάδας.

Δώρα εμπνευσμένα από τον κυκλαδικό πολιτισμό στο Cycladic Shop

Με αφορμή την έκθεση "Γυρισμός. Κυκλαδικοί θησαυροί στο ταξίδι της επιστροφής", αγαπημένα δώρα του Cycladic Shop εμπνευσμένα από τον κυκλαδικό πολιτισμό, ξεχωρίζουν στις επιλογές μας.

Η ΜΑΤ. "Μπουσουλάει" στην Κάμιρο

Τον Δεκέμβριο έρχεται η πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού στον πολιτιστικό χώρο της Κυψέλης.

Ξαναδιαβάζοντας τον Νίκο Φωκά μέσα από τις ποιητικές συναντήσεις "Με τα λόγια (γίνεται)"

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και στο κανάλι της στο YouTube.

Δηλώστε συμμετοχή για το Βραβείο Τέχνης 2023 του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη

Το ίδρυμα πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προωθώντας έτσι τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και πρωτοπορία.