Τα pop art balloon animals του Jeff Koons στη Γκαλερί Σκουφά

Η έκθεση «Jeff Koons X Skoufa Gallery» γίνεται με τη συνεργασία του καλλιτέχνη και τον οίκο Bernardaud.

Jeff Koons X Skoufa BalloonRabbit

Η Γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει την καινούργια έκθεση "Jeff Koons X Skoufa Gallery", σε συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη Jeff Koons και τον οίκο Bernardaud. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουλίου.

Μια σειρά αριθμημένων αντιτύπων των διάσημων balloon dogs και άλλων balloon animals, καθώς και πορσελάνινων πιάτων και φλυτζανιών τσαγιού με διακοσμήσεις από πολύ γνωστά έργα του καλλιτέχνη, παρουσιάζονται στον ισόγειο χώρο της Γκαλερί Σκουφά.

Jeff Koons X Skoufa Gallery BalloonDog,Magenta
BalloonDog,Magenta

O Jeff Koons είναι από τους πιο σημαντικούς εν ζωή pop art καλλιτέχνες, με έντονη παρουσία στον χώρο της τέχνης από τη δεκαετία του 1980. Οι εννοιολογικές κατασκευές του Koons εμπνέονται από καθημερινά αντικείμενα, τα οποία μετατρέπονται σε εικαστικές αναφορές/σχόλια για την ιστορία και τον πολιτισμό, χαρακτηριστικό της pop κουλτούρας που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το όνομα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Εγκαίνια: 16/6 (5-9 μ.μ.)

Info: Γκαλερί Σκουφά 4 | 16/6-10/7 | Ώρες λειτουργίας: Δευτ., Τετ., Σαβ.: 10 π.μ. - 3.30 μ.μ., Τρ., Πεμ.: 10 π.μ. - 9 μ.μ., Παρ.: 10 π.μ. - 8 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Σκουφά

Σκουφά 4, Κολωνάκι
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία ξαναζωντανεύει στην Αρχαία Ολυμπία

Με την εγκυρότητα του Μουσείου Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, το φημισμένο άγαλμα του θεού Δία φιλοτεχνημένο από τον Φειδία ανακατασκευάστηκε και κοσμεί έναν εκθεσιακό χώρο στην Αρχαία Ολυμπία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2022

Τρεις εικαστικές εγκαταστάσεις διερευνούν τοπικές αφηγήσεις στις Σπέτσες

Η έκθεση "History of Absence" φιλοξενείται στο Αναργύρειο & Κοργιαλένιο Ίδρυμα και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών στην Ελλάδα από το AMA House.

"Όταν απλώσουν τα κύματα… θα μπω ξανά να κολυμπήσω": Ένας εικαστικός διάλογος υδάτινου και ανθρώπινου στοιχείου

Ο Γιώργος Κεβρεκίδης παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του στη Genesis, η οποία πρόκειται για την τελευταία που θα εγκαινιαστεί στη γκαλερί αυτό το καλοκαίρι.

Εγκαινιάστηκε το Μουσείο "Περσεύς" στο κτήριο του ιστορικού Ξενία

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε υην έκθεση της Αρχαιολογικής Συλλογής της Σερίφου.

Το ESTO Association (επανα)συστήνεται μέσα απο το παρελθόν του

Η έκθεση "Mohajer" εμπνέεται από τις αναμνήσεις και την ιστορία του χώρου στην οδό Ζαΐμη.

"The Water From Your Eye": Αναγνωστική περφόρμανς στο Tavros

Η εικαστικός Jumana Emil Abboud εμπνέεται από τις πηγές νερού και έτσι, δημιούργησε μια έκθεση αφιερωμένη στην παράδοση και τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Εξερευνήσεις του γυναικείου σώματος στη The Breeder

Η Corrine Slade και η Deborah Segun παρουσιάζουν τις ατομικές τους εκθέσεις στη γκαλερί, εξερευνώντας η καθεμία τη γυναικεία μορφή με διαφορετικές προσεγγίσεις.