Ψηφιακή αναπαράσταση των "Κωνικών Ανθρώπων" του Μιχάλη Αντωνόπουλου

Ένα έργο ψηφιακής τέχνης στον χώρο τέχνης Μελάνυθρος, βασισμένο στα βραβευμένα κόμιξ του καλλιτέχνη.

Κωνικοί Άνθρωποι

Οι Κωνικοί Άνθρωποι είναι δισδιάστατοι, αλλά ζουν σε τρισδιάστατο χώρο (για την ακρίβεια αξονομετρικό), όπως ο Καραγκιόζης. Έχουν βραβευτεί, έχουν γίνει εξώφυλλο στην Athens Voice και έχουν συνεργαστεί με διάσημες ελληνικές εταιρίες. Τώρα, έρχονται στον χώρο τέχνης Μελάνυθρος με ένα ιδιαίτερο έργο ψηφιακής τέχνης από τον Μιχάλη Αντωνόπουλο.

Ο Αντωνόπουλος είναι μέλος των Δημοσιογραφικών Ενώσεων ΕΔΙΠΤ, FAEP, FIPP. Είναι κάτοχος της Διεθνούς Πιστοποίησης Staregister Επαγγελματιών Social Media/Pro Advanced αναγνωρισμένη από τον IPC (International Personnel Certification Association). Αν και ως βασική του ασχολία έχει υιοθετήσει την εκπαίδευση επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων σχετικά με τα Social Media, δημιούργησε το monocomic.com ώστε να παρουσιάζει τη δουλειά του, να ανεβάζει κείμενα δικά του ή τρίτων, κόμικς του κ.ά. Αυτή την περίοδο διδάσκει σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων τη δημιουργία και διαχείριση Facebook Business Page με έμφαση στο Content Marketing and Statistics (Στρατηγική περιεχομένου και στατιστικά). Έχει κληθεί ως ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Εγκαίνια: 29/4 (6 μ.μ.)

Info: Μελάνυθρος | 29/4-04/5 | Ώρες Λειτουργίας: Τρ. - Παρ.: 5.30-9 μ.μ., Σαβ.: 11 π.μ. - 2.30 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Σήμερα όμως είναι αλλιώς": Η Κατερίνα Παπαζήση δημιουργεί "τοπία σάρκας"

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Χριστόφορος Μαρίνος, ιστορικός τέχνης, επιμελητής εκθέσεων και δράσεων του ΟΠΑΝΔΑ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2022

Μια έκθεση στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ τέχνης και περιβαλλοντικής ηθικής

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμμαχία".

Αποστολή: Η επαναστατική παράδοση της καλλιτεχνικής σκηνής της Βαλτικής ξαναζεί στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

Με αφορμή το φεστιβάλ "Survival Kit 13" βρεθήκαμε στη Ρίγα αλλά και στο Ταλίν και μεταφέρουμε όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε για την τοπική εικαστική σκηνή σε 3 μέρες.

Ένα ταξίδι στη βυζαντινή παράδοση μέσα από τη ματιά του Τάσου Μαντζαβίνου

Στην περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και έργων του καλλιτέχνη παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η εκδίκηση της ποίησης

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις των ημερών έφεραν στο προσκήνιο τον υπαινικτικό αλλά διαπεραστικό τρόπο της ποίησης.

"Ο Champollion και το μυστήριο των ιερογλυφικών" στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μια ενδιαφέρουσα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για τα 200 χρόνια από την αποκρυπτογράφηση της ιερής γραφής των αρχαίων Αιγυπτίων.

O William Barnhart μας ταξιδεύει στην ποικιλόμορφη αθηναϊκή κουλτούρα

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Villa Exarchia Residency.