Meet Market 2021: Πάνω από 150 ελληνικά brands δίνουν ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το πιο δημοφιλές σημείο αναφοράς για να ανακαλύψεις καινούργια ονόματα που αφήνουν τη σφραγίδα τους στο σύγχρονο design, επιστρέφει – και είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

Meet Market 2021: Πάνω από 150 ελληνικά brands δίνουν ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Ίσως το πιο δημοφιλές, το πιο μεγάλο σημείο αναφοράς για να ανακαλύψεις καινούργια ονόματα που με όχημα την πρωτοτυπία –και κόντρα στην απαισιοδοξία των καιρών– αφήνουν τη σφραγίδα τους στο σύγχρονο design, επιστρέφει μια ανάσα πριν τις γιορτές.

Ο λόγος για το Meet Market, του οποίου η μετακινούμενη φύση το οδήγησε φέτος στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, με πάνω από εκατό πενήντα brands στη λίστα συμμετεχόντων, χωρισμένα σε δύο διαφορετικά line up, έτσι που μια επίσκεψη δεν αρκεί. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος δημιουργών θα εκθέσει τα προϊόντα του από την Παρασκευή 10 έως και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ενώ από την Τετάρτη 15 ως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι υπόλοιποι μισοί. Να σημειωθεί επίσης ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια διοργάνωση του θεσμού έως σήμερα.

Ρούχα με άποψη και πρωτότυπα κοψίματα από ανεξάρτητους σχεδιαστές, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι μεταξοτυπίες, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά που ξεχωρίζουν, χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι, eco living προϊόντα και προσεκτικά σχεδιασμένα είδη για τα παιδιά, όπως και παραδοσιακά τρόφιμα καλλιεργητών της ελληνικής υπαίθρου είναι μερικά από όσα περιμένουν τους επισκέπτες. Ράφια και κρεμάστρες γεμίζουν με τους καρπούς νέων ανθρώπων, σε ένα φιλικό περιβάλλον που ευνοεί τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών. Το κλίμα συμπληρώνεται από τα παράλληλα δρώμενα που θα τρέξουν κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου.

Meet Market 2021: Πάνω από 150 ελληνικά brands δίνουν ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ - εικόνα 1

Το Meet Market ανοίγει στις 10 Δεκεμβρίου με ένα ποτήρι glühwein κερασμένο σε κάθε παρευρισκόμενο, ενώ τη μουσική θα επιλέγει ο dj Snatch από τον Pepper 96.6. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα ηχεία θα δίνουν αδιάκοπα τον εορταστικό παλμό, με πάνω από τριάντα αγαπημένους dj να διαδέχονται ο ένας τον άλλον στα decks κάθε δύο ώρες. Φυσικά, θα υπάρχουν σημεία ανεφοδιασμού (καφές, κοκτέιλ, μπέργκερ, tacos κ.ά.) για να αναπληρώσετε ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

Queer, διαδικτυακή και κινηματική ποίηση στον 21ο αιώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανατρέχουμε σε μερικά από τα πολλά ενδιαφέροντα που ακούστηκαν για τα κινήματα και τα ποιήματα στο πρόσφατο συνέδριο "Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα" στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο ΚΠΙΣΝ. Το συνέδριο διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

"Νομίζω ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε..." τους μεγάλους συνθέτες του 20ού αιώνα

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς μπαίνει στην Πινακοθήκη Γκίκα και παρουσιάζει μία διαδραστική έκθεση-αφιέρωμα σε 11 σπουδαίους μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας.

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".