Οδηγός Τεχνών

Meet Market 2021: Πάνω από 150 ελληνικά brands δίνουν ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το πιο δημοφιλές σημείο αναφοράς για να ανακαλύψεις καινούργια ονόματα που αφήνουν τη σφραγίδα τους στο σύγχρονο design, επιστρέφει – και είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

Meet Market 2021: Πάνω από 150 ελληνικά brands δίνουν ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Ίσως το πιο δημοφιλές, το πιο μεγάλο σημείο αναφοράς για να ανακαλύψεις καινούργια ονόματα που με όχημα την πρωτοτυπία –και κόντρα στην απαισιοδοξία των καιρών– αφήνουν τη σφραγίδα τους στο σύγχρονο design, επιστρέφει μια ανάσα πριν τις γιορτές.

Ο λόγος για το Meet Market, του οποίου η μετακινούμενη φύση το οδήγησε φέτος στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, με πάνω από εκατό πενήντα brands στη λίστα συμμετεχόντων, χωρισμένα σε δύο διαφορετικά line up, έτσι που μια επίσκεψη δεν αρκεί. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος δημιουργών θα εκθέσει τα προϊόντα του από την Παρασκευή 10 έως και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ενώ από την Τετάρτη 15 ως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι υπόλοιποι μισοί. Να σημειωθεί επίσης ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια διοργάνωση του θεσμού έως σήμερα.

Ρούχα με άποψη και πρωτότυπα κοψίματα από ανεξάρτητους σχεδιαστές, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι μεταξοτυπίες, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά που ξεχωρίζουν, χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι, eco living προϊόντα και προσεκτικά σχεδιασμένα είδη για τα παιδιά, όπως και παραδοσιακά τρόφιμα καλλιεργητών της ελληνικής υπαίθρου είναι μερικά από όσα περιμένουν τους επισκέπτες. Ράφια και κρεμάστρες γεμίζουν με τους καρπούς νέων ανθρώπων, σε ένα φιλικό περιβάλλον που ευνοεί τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών. Το κλίμα συμπληρώνεται από τα παράλληλα δρώμενα που θα τρέξουν κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου.

Meet Market 2021: Πάνω από 150 ελληνικά brands δίνουν ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ - εικόνα 1

Το Meet Market ανοίγει στις 10 Δεκεμβρίου με ένα ποτήρι glühwein κερασμένο σε κάθε παρευρισκόμενο, ενώ τη μουσική θα επιλέγει ο dj Snatch από τον Pepper 96.6. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα ηχεία θα δίνουν αδιάκοπα τον εορταστικό παλμό, με πάνω από τριάντα αγαπημένους dj να διαδέχονται ο ένας τον άλλον στα decks κάθε δύο ώρες. Φυσικά, θα υπάρχουν σημεία ανεφοδιασμού (καφές, κοκτέιλ, μπέργκερ, tacos κ.ά.) για να αναπληρώσετε ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.