Ο Μεγάλος Λαχνός του MDA Ελλάς επιστρέφει για καλό σκοπό

Διοργανώνεται για ακόμη μια φορά το Summer Bazaar του Σωματείου MDA Ελλάς με σύνθημα «Spread Lucky Vibes».

Ο Μεγάλος Λαχνός του MDA Ελλάς επιστρέφει για καλό σκοπό

Με στόχο την δημιουργία της πρώτης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για Ενήλικες στην Αθήνα, η MDA Ελλάς διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη διαδικτυακή λαχειοφόρο μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας. Με την συμμετοχή πάνω από εξήντα δωροθέτων, η λαχειοφόρος θα μοιράσει συνολικά 99 δώρα, μια ενέργεια που αποσκοπεί στην υποστήριξη της κεντρικής ιδέας του Σωματείου MDA Ελλάς, να βοηθήσει ολιστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πάρουν μέρος στην κλήρωση έως την Τρίτη 14/7 στις 23:59 αγοράζοντας ένα από τα πακέτα λαχνών που βρίσκονται διαθέσιμα στην επίσημη σελίδα του Σωματείου ενώ οι νικητές θα ανακηρυχτούν ύστερα από κλήρωση και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 15/7 στις 12:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μια βόλτα στο "Φανταστικό Μουσείο του Στάθη Βατανίδη

Ο Στάθης Βατανίδης δημιουργεί μια σειρά έργων αποτίοντας φόρο τιμής στους μεγαλύτερους Δημιουργούς της κλασσικής και σύγχρονης τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2022

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (26/9-2/10)

Το πρώην ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί μετατρέπεται σε μια ιδιόμορφη γκαλερί, δύο καταξιωμένες εικαστικοί στη Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων και το σίκουελ της έκθεσης "True Believers" ανάμεσα στις εκθέσεις που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην πόλη.

"reality check ΙΙ: inner sanctum": Ο Κώστας Πράπογλου και 24 νέοι καλλιτέχνες εξερευνούν την έννοια του εσωτερικού ιερού στο Δαφνί

Ο επιμελητής του πρώτου κεφαλαίου του "reality check" επιστρέφει στην πρώην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί με το σίκουελ "inner sanctum" και, μαζί με μερικούς από τους καλλιτέχνες του φετινού πρότζεκτ, μας μιλά για τις νέες ενδιαφέρουσες αναγνώσεις που επιδιώκονται.

Οι μυθικές συνθέσεις της Αλεξάνδρας Μπενάκη

Στην Contemporary Athens Fine Art Gallery παρουσιάζεται η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας.

Τι αντιπροσωπεύει το "ΜΩΒ" για τον Δημήτρη Μυτά;

Ο καλλιτέχνης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση φωτογραφίας στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ.

"The joy of life": Μια ωδή στις απολαύσεις της επίγειας ζωής

Στην ομαδική έκθεση της Ευαγγελίας Θ. Καϊράκη συμμετέχει πλήθος σπουδαίων εικαστικών.

"Ιστορίες του νερού και της πέτρας" από το Νίκο Καλαφάτη

Η γκαλερί Αργώ φιλοξενεί τη 18η ατομική έκθεση του καλλιτέχνη.