«Σα να μην πέρασε μια μέρα» στην πλατεία Μαβίλη

Ένας καλοκαιρινός περίπατος μαζί με επιχειρηματίες, κατοίκους και λάτρεις του κέντρου, οι οποίοι θα αποκαλύψουν τα μυστικά της αγαπημένης τους πλατείας.

«Σα να μην πέρασε μια μέρα» στην πλατεία Μαβίλη

Τον Αύγουστο, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ ξενυχτούν στην Αθήνα και σας προσκαλούν στην Πλατεία Μαβίλη (Τετάρτη 28/8, 10 μ.μ). Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και προετοιμαζόμαστε για μια καλοκαιρινή έξοδο στην Πλατεία που έχει σημαδέψει γενιές και γενιές. Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, συζητώντας για την Αθήνα το βράδυ, με επιχειρηματίες, κατοίκους και λάτρεις του κέντρου, ακούγοντας μουσικές και τρώγοντας «βρώμικο».

Την εκδήλωση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν: ο Κώστας Λειβαδάς, στιχουργός του τραγουδιού σταθμός για τη πλατεία Μαβίλη «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», ο ιδιοκτήτης της θρυλικής «καντίνας Μαβίλη», ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Εύα Θεοτοκάτου, Εύη Σιδηροπούλου και Κωνσταντίνος Τζούμας και οι δημοσιογράφοι Σταύρος Διοσκουρίδης και Παναγιώτης Μένεγος.

iΠλατεία Μαβίλη | 28/8 | 10 μ.μ | Είσοδος Ελεύθερη

* Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες SNF.org

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.