«Poseidon Athens»: Βουτιά στο καλοκαίρι

Στο ανακαινισμένο, φιλικά πολυτελές και easygoing «Poseidon Athens» στο Φάληρο στήνεται ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σκηνικό για κάθε ώρα και διάθεση.

«Poseidon Athens»: Βουτιά στο καλοκαίρι

Κοκτέιλ με φόντο το ηλιοβασίλεμα στον Σαρωνικό ή βουτιές στην παραλία και ουζάκια με μεζέ δίπλα στο κύμα; Στο ανακαινισμένο, φιλικά πολυτελές και easygoing «Poseidon Athens» στο Φάληρο στήνεται ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σκηνικό για κάθε ώρα και διάθεση. Στην οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου «The Place» πιάνουμε ξαπλώστρα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας, με γρήγορο και ποιοτικό σέρβις από το «Poseidon Beach Bar», ή δίνουμε ραντεβού για καφέ και δροσερούς χυμούς κάτω από την καλαμωτή με την πυκνή σκιά και τη δροσιά.

Στην beachfront «Taverna» απολαμβάνουμε όλες τις αγαπημένες λιχουδιές του καλοκαιριού, από παραδοσιακά μαγειρευτά και μεζέδες μέχρι φρέσκα ψαράκια και κρεατικά στη σχάρα, πάντα καλοφτιαγμένα και σε προσιτό πακέτο. Για όλες εκείνες τις ώρες, πάλι, που απλώς θέλουμε να μας φυσήξει λίγη θαλασσινή αύρα και να αφήσουμε το βλέμμα να χαθεί στον Αργοσαρωνικό, το «The Skybar 360°», το rooftop cocktail bar στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, είναι το απόλυτα ρομαντικό spot.

«Poseidon Athens»: Βουτιά στο καλοκαίρι - εικόνα 1

Ελάτε λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα, παραγγείλτε το Poseidon Skyfall cocktail, με τζιν, ροδάκινο, λίτσι και φρέσκο χυμό λάιμ και κράνμπερι, και αφήστε τους lounge ήχους να σας ταξιδέψουν από την Καστέλα και την Αίγινα μέχρι το αγαπημένο σας νησί, καθώς ο ουρανός γίνεται πορτοκαλο-ροζ και τα φώτα της παραλιακής ανάβουν. Για φουλ αίσθηση διακοπών, τέλος, μήπως να χαρίζατε στον εαυτό σας κι ένα βράδυ στα προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτια με τις κομψές black & white λεπτομέρειες και την υπέροχη θέα;

i Περισσότερες πληροφορίες στο poseidonhotel.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.