Οδηγός Τεχνών

Με το βλέμμα στην 6η Μπιενάλε της Αθήνας

Το Athens Biennale London Benefit συγκεντρώνει χρήματα για το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της πόλης.

Με το βλέμμα στην 6η Μπιενάλε της Αθήνας

Γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια πορείας της, η Μπιενάλε της Αθήνας διοργανώνει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το Athens Biennale London Benefit. Σε ένα venue στην εναλλακτική γειτονιά του Σόχο στο Λονδίνο, δίνουν ραντεβού όσοι θέλουν να υποστηρίξουν την ερχόμενη 6η Μπιενάλε της πόλης, σε μία δημοπρασία έργων τέχνης.

Οι Olaf Breuning, Delaine Le Bas, Callum Leo Hughes, Miltos Manetas, hobbypopMUSEUM, Ciprian Muresan, Paul Noble, Torbjørn Rødland, Walid Siti, Hito Steyerl, Neal Tait, Kostas Tsolis είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που προσφέρουν τα έργα τους, ενώ o Neal Tait θα βρίσκεται στα music set και η Catherine Yass θα προβάλει τη νέα της δουλειά, που ακόμα είναι σε εξέλιξη.

H 6η Μπιενάλε της Αθήνας με τίτλο «Waiting For The Barbarians» θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2018 και σύμφωνα με τους δημιουργούς της «σχεδιάζεται σαν αλληλουχία χώρων συνάντησης με τη φαντασίωση» θέτοντας ερωτήματα όπως: «Οι βάρβαροι έφτασαν, κατέλαβαν τη σύγκλητο. Τί γεύση έχει η εξουσία; Πώς απολαμβάνουμε τα νέα, θαυμαστά, προφίλ μας; Πώς λατρεύουμε τους ηγέτες μας;». Για να υποστηρίξετε και εσείς το μεγάλο πολιτιστικό event της πόλης δείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Αυτές είναι οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει η λίστα με τις προβολές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Η Επανάσταση του ’21 βάζει χρώμα στους τοίχους της Αθήνας: Δείτε τις νέες τοιχογραφίες που έγιναν

Ο Λόρδος Βύρωνας του Cacao Rocks στη γειτονιά του Ψυρρή, ο "Νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου" που αγναντεύει την Ακρόπολη, το "Πάνθεον" των Αγωνιστών στην Κυψέλη και άλλα πολύχρωμα, εντυπωσιακά έργα από γνωστούς street artists που αναβαθμίζουν την πόλη μας με το πρόγραμμα αναθέσεων του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το "Όλα Κουλά" του Χριστόφορου Ζαραλίκου on demand

Το stand up show του Χριστόφορου Ζαραλίκου "Όλα Κουλά" που αγαπήθηκε από το κοινό είναι διαθέσιμο στην οθόνη σας.

Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.