Πολυπολιτισμικά Χριστούγεννα στο Ρομάντσο

Το «We take the streets bazaar» ενώνει μουσικές και γεύσεις από όλον τον κόσμο σε ένα διαφορετικό μπαζάρ με ελεύθερη είσοδο στις 23/12.

Πολυπολιτισμικά Χριστούγεννα στο Ρομάντσο

Το «We take the streets bazaar» ενώνει μουσικές και γεύσεις από όλον τον κόσμο σε ένα διαφορετικό μπαζάρ με ελεύθερη είσοδο στις 23/12.

Πολυπολιτισμικά Χριστούγεννα στο Ρομάντσο - εικόνα 1

Πρωτότυπες παραδοσιακές φορεσιές, πολύχρωμα υφάσματα, χειροποίητες δημιουργίες, αραβική καλλιγραφία, hand henna, mini κομμωτήρια, φαγητό και φυσικά μουσικά sets γεμάτα αφρικάνικο groove έρχονται στο «We take the streets bazaar», σε μια διαφορετική εκδοχή των Χριστουγέννων.

Tο Ρομάντσο, στις 23/12 υποδέχεται τα Χριστούγεννα αλλιώς… Λέξεις που δεν γνωρίζουμε τη σημασία τους, μουσικές που δεν έχουμε ξανακούσει, έθιμα διαφορετικά από τα συνηθισμένα και γεύσεις ιδιαίτερες φιλοξενούνται στο γιορτινό bazaar που διοργανώνει για 2η χρονιά η Ένωση Νιγηριανών Γυναικών.

23/12, 3μ.μ
Είσοδος: Ελεύθερη

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, 2167003325

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Φωτογραφικό αφιέρωμα για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Βασιλίσσης Όλγας

Το Αρχείο του Εβραϊκού Μουσείου της Ελλάδος "μοιράζεται" στιγμές από τη ζωή των ελληνο-εβραϊκών κοινοτήτων και η Άρτεμις Αλκαλάη θέτει θέματα ελευθερίας και μνήμης, απώλειας και τραύματος, από μια εικαστική σκοπιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

26 εικαστικοί δημιουργούν έργα με αφετηρία το "ΜΩΒ"

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου.

Η σύνθετη σχέση ατόμου-περιβάλλοντος στο "Green Era" του Ekene Stanley Emecheta

To έργο του καλλιτέχνη ξεχωρίζει για την εικονογραφία του, όπου κυριαρχούν φιγούρες που προέρχονται τόσο από τη φαντασία, την ιστορία και την προσωπική του ζωή.

"This Current Between Us": Συζήτηση με τον Ali Kazma στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Η ομιλία του καλλιτέχνη πραγματοποιείται με αφορμή το έργο του Electric (2017).

Το νέο πρότζεκτ του OKAY initiative space γεφυρώνει δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Το πολυαφηγηματικό σκηνικό που αναπτύσσεται, αναδεικνύει το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών/ιδων για την διερεύνηση νέων οντολογικών ταξινομήσεων.

2023 Ελευσίς: 8 εκθέσεις που περιμένουμε

Πήλινοι στρατοί, ιστορίες εργατών, κινηματογραφικές εμπνεύσεις και καλλιτεχνικά εγχειρήματα που μελετούν την ιστορία και το μέλλον της Ελευσίνας – αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εικαστικά πρότζεκτ που μας επιφυλάσσει προσεχώς η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

"Σκιάς όναρ": Ο Στάθης Μαυρίδης θίγει φιλοσοφικά ερωτήματα

Ο καλλιτέχνης θέτει κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σχολιάζοντας ζωγραφικά τα παραδοσιακά ή βουκολικά χρόνια.