«GR Bossible»: ένα φεστιβάλ για την προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας

Το πρώτο φεστιβάλ από το Skywalker.gr αφιερωμένο στη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα, «GR Bossible» διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι στις 26 & 27/11, με δωρεάν είσοδο.

«GR Bossible»: ένα φεστιβάλ για την προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας

Το πρώτο φεστιβάλ από το Skywalker.gr αφιερωμένο στη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα, «GR Bossible» διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι στις 26 & 27/11, με δωρεάν είσοδο.

«GR Bossible»: ένα φεστιβάλ για την προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας - εικόνα 1

Το φεστιβάλ «GR Bossible» έρχεται να προωθήσει τη νέα επιχειρηματικότητα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με παράγοντες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, όπως θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, τράπεζες, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλων χρηματοδότησης, λογιστές και δικηγόρους, συμβούλους σταδιοδρομίας και mentoring, ακαδημαϊκά ιδρύματα, εκπαιδευτικούς φορείς που εξειδικεύονται στην επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση ενηλίκων, κ.ά. To φεστιβάλ απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες του «επιχειρείν» ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας, καθώς και σε όλα τα μέρη που απαρτίζουν το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα.

«GR Bossible»: ένα φεστιβάλ για την προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας - εικόνα 2

Στις 26 και 27/11 λοιπόν, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν, να συμμετέχουν και να εμπλακούν ενεργά σε μια σειρά δραστηριοτήτων όπως η έκθεση από επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την νεοφυή επιχειρηματικότητα, τα συνέδρια με τίτλο «Ο Αξιακός Επαναπροσδιορισμός της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας» και «Το Μέλλον των Νεοφυών Επιχειρήσεων», ποικίλα workshop, αλλά και τα εξής networking events:

- «inspiration»: Οργανωμένες ή και αυθόρμητες ανοικτές συζητήσεις με το κοινό, υπό τα συντονισμό εκπροσώπων του επιχειρηματικού οικοσυστήματος, με στόχο την έμπνευση για το επόμενο βήμα (και τις δύο ημέρες, στην αίθουσα 3, από 12π.μ-3μ.μ)
- «success stories»: Νεοφυείς επιχειρήσεις παρουσιάζουν την ιστορία τους και δίνουν τη σκυτάλη σε εν δυνάμει επιχειρηματίες (στην αίθουσα 3)
- «experience»: Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους (και τις δύο ημέρες, αίθουσα 4, από 12π.μ-3μ.μ)
- «youth creativity»: Μαθητές και φοιτητές καινοτομούν και μας παρουσιάζουν δράσεις που σκιαγραφούν το αύριο του ελληνικού επιχειρείν (και τις δύο ημέρες, αίθουσα 4, 3μ.μ-5.30μ.μ)
- “Μονοπάτια Skywalker” Reunion

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.bossible.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.