Οδηγός Τεχνών

Η Μέρα μετά την Πρώτη Μέρα

Η δεύτερη έκθεση του Enterprise Projects, που διαρκεί από τις 2 έως τις 9/1, είναι μια προσπάθεια να δοθεί μορφή στην ημέρα μετά την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Η Μέρα μετά την Πρώτη Μέρα

Η δεύτερη έκθεση του Enterprise Projects, που διαρκεί από τις 2 έως τις 9/1, είναι μια προσπάθεια να δοθεί μορφή στην ημέρα μετά την πρώτη ημέρα του χρόνου. Ευκαιρία να ανακαλύψετε το παλιό υπόγειο συνεργείο στους Αμπελόκηπους που μετέτρεψαν σε χώρο τέχνης δύο 24χρονα παιδιά, ο Βασίλης Παπαγεωργίου και η Δανάη Γιαννόγλου. Όπως μας είπαν οι ίδιοι: «Μας ενδιαφέρει να δείξουμε δουλειά συνομήλικών μας καλλιτεχνών που δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να εκθέσουν, αλλά και να δουλέψουμε ακόμη πάνω στη δομή και στην αισθητική του χώρου».

Στην έκθεση «Η μέρα μετά την πρώτη ημέρα» συμμετέχουν οι Έρση Βαρβέρη, Νατάσα Ευσταθιάδη, Κοσμάς Νικολάου, Μυρτώ Ξανθοπούλου, Lea Collet & Marios Stamatis, Adrien Gerenton (Χαλκηδόνος 56-58, www.enterprise-projects.com).

Η Μέρα μετά την Πρώτη Μέρα - εικόνα 1
Adrien Gerenton
Η Μέρα μετά την Πρώτη Μέρα - εικόνα 2
Κοσμάς Νικολάου

Η Μέρα μετά την Πρώτη Μέρα - εικόνα 3
Μυρτώ Ξανθοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Αυτές είναι οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει η λίστα με τις προβολές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.