Το Σάββατο του Παραγωγού στην Ελληνική Εταιρεία

Τα προϊόντα Navarino Icons και το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας δίνουν ραντεβού στο ιστορικό της σπίτι στην Οδό Τριπόδων

Το Σάββατο του Παραγωγού στην Ελληνική Εταιρεία

Τα προϊόντα Navarino Icons και το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας δίνουν ραντεβού στο ιστορικό της σπίτι στην Οδό Τριπόδων

Το Σάββατο του Παραγωγού στην Ελληνική Εταιρεία - εικόνα 1

Το Σάββατο του Παραγωγού- δίνει για ακόμα μια φορά ραντεβού στο ιστορικό της σπίτι της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στην Οδό Τριπόδων το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ.

Καλεσμένοι τα Navarino Icons, η διεθνούς φήμης εταιρία παραδοσιακών τροφίμων της Μεσσηνιακής γης: μια σειρά προϊόντων εμπνευσμένα από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής, για τα οποία χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από τα κτήματα, τους ελαιώνες και τους λαχανόκηπους της Costa Navarino, και το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, ένας χώρος που δημιουργήθηκε για την ανάδειξη της ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού έχοντας στο επίκεντρο την γαστρονομία, την ιστορική της εξέλιξη και την πολιτισμική της αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις
μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Κατερίνα Βλάχου τηλ. 210-3225245 εσωτ 6, vlachou@ellinikietairia.gr Τριπόδων 28, Πλάκα, www.ellet.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα γλυπτά του Evangelion Studio στην οικία της Πιττακού 8

Η δημιουργός του Evangelion Studio, Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια συλλογή από δώδεκα γλυπτά που συνομιλούν με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Με 2 Ματιές": Η ελληνική ζωγραφική μέσα από το σύγχρονο φωτογραφικό βλέμμα

Οι καλλιτέχνες Μιλτιάδης Κατρακούλης και Γιώργος Μουστάκας παρουσιάζουν μια έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη.

Η Εθνική Πινακοθήκη συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θεματικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κεντρικό Κτήριο και στα Παραρτήματα που έχουν σχέση με τη φετινή θεματική της "Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα".

5+1 εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις με αγαπημένους συγγραφείς και.. πάρτι αφιερωμένα στην ανάγνωση.

Τι σχέση έχει ο Λόρδος Βύρωνας με τα γλυπτά του Παρθενώνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει την έκθεση "Ο Παρθενώνας και ο Βύρωνας" με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βρετανού ποιητή.

Communities Between Islands: Καλλιτέχνες συνομιλούν με κοινότητες από τρία νησιά της Μεσογείου

Το δεύτερο κεφάλαιο του διεπιστημονικού καλλιτεχνικού προγράμματος Communities Between Islands έρχεται τον Μάιο στη Σύρο.

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.