Αυτό που έχω επιθυμήσει πραγματικά είναι η αδρεναλίνη της κουζίνας και κυρίως η ώρα του πάσου, λίγο προτού το πιάτο φύγει από εμάς στην εντέλεια για τη σάλα. Πέρα από αυτό, μου έχει λείψει η δυνατότητα να πάρω την οικογένεια μου και να ταξιδέψουμε σε έναν αγαπημένο μας προορισμό όπως το Ναύπλιο.
Όλο αυτό το διάστημα είχαμε τη δυνατότητα να ανανεώσουμε αισθητά το χώρο του κεντρικού εστιατορίου του ξενοδοχείου, «Sense», αλλά και να εξοπλίσουμε καλύτερα την κουζίνα, που έχει πλέον το δικό της καπνιστήριο τροφών, καθώς και να σχεδιάσουμε τα νέα μας μενού για το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα ετοιμάζω το μενού για το εστιατόριο του αδερφού ξενοδοχείου «Anemi» στη Φολέγανδρο, που πέρσι πήγε ανέλπιστα καλά, όπως επίσης και για το «Λοκάλι» στου Ψυρρή με το οποίο συνεχίζω να συνεργάζομαι.