Ανυπομονώ, όπως όλοι, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους που αγαπάω, έτσι απλά, χτυπώντας τους στην πλάτη.
Η ιδέα μου για τη «Χαρουπιά» όπου τυλίγω μέσα σε σουβλακόπιτα χαρουπιού γεύσεις από τα ταξίδια μας θα στηθεί και σαν μαγαζί στο Χαϊδάρι, ενώ σχεδιάζουμε και επέκταση σε άλλες περιοχές. Φέτος το καλοκαίρι ανοίγουμε στην Πάρο το εστιατόριο «Άσπρο» και στο Paros Rocks hotel όπου περιμένουμε τα καλύτερα. Έχουμε ξεκινήσει, επίσης, νέα συνεργασία στο Lindian village στη Λίνδο και στην Ιεράπετρα στο Όστρια hotel. Συνεχίζονται βέβαια και οι παλιές συνεργασίες μου, δείγμα της σταθερότητας και της επιτυχίας της ιδέας μου για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και μόνο, στα ελληνικά εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, μετά το άνοιγμα. Το σίγουρο είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν βιώσιμη ανάγκη να βγαίνουν από τις οθόνες τους, να αντικρίζουν πραγματικούς φίλους να γλεντούν, να διασκεδάζουν, να γελούν.