Όλη αυτήν την περίοδο μου έχει λείψει η δράση και η αντίδραση με τον κόσμο. Το να βλέπεις δηλαδή το εστιατόριο γεμάτο και να υπάρχει κινητικότητα, γιατί πολύ απλά δεν είναι στη φύση μας να καθόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα. Γι’ αυτό και εμείς φέτος θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα είμαστε καλύτεροι από ποτέ.
Οι μηχανές θα ανάψουν αμέσως στο φουλ τόσο στην Κέρκυρα («Etrusco») και στην Αθήνα («Botrini’s»), όσο και στη Σαντορίνη όπου φέτος αναλαμβάνουμε το εμβληματικό εστιατόριο «Σελήνη» με στόχο να παρουσιάσουμε μια δουλειά πολύ υψηλού επιπέδου. Παράλληλα συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Sani Resort («Fresco») και σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός ακόμα «Botrini’s», αυτήν τη φορά επί κερκυραϊκού εδάφους.