Η περίοδος της καραντίνας μου προσέφερε τη δυνατότητα να αφιερώσω πολύ χρόνο στην οικογένεια μου που μου είχε λείψει αλλά και να ασχοληθώ πολύ περισσότερο με το οικογενειακό κτήμα στο Αλεποχώρι, το οποίο προμηθεύει σταθερά τη «Hytra» με μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά βότανα που πολύ σπάνια συναντάς στα εστιατόρια. Όλο αυτό πιστεύω ότι χαρίζει ένα έξτρα στοιχείο στο πιάτο και είναι κάτι που θα μας επιτρέψει να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας, αμέσως μόλις μπορέσουμε, φρέσκοι και πολύ δροσεροί.
Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που το μενού μας θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στα βότανα και τα μυρωδικά του κήπου μας, με σκοπό να κάνουμε πράξη μια ολιστική προσέγγιση που ξεκινά από την καλλιέργεια και το φύτεμα και καταλήγει να χαρίσει σε κάθε πιάτο το δικό του χαρακτήρα και γεύση. Παράλληλα, σχεδιάζω το μενού για την καλοκαιρινή «Galazia Hytra» της Πάρου.
