COSMOTE TV: ειδικό κανάλι ταινιών της Marvel Studios

Οι δημοφιλέστατες υπερηρωϊκές ταινίες σε προβολή non-stop, άφθονο και το πρόσθετο υλικό γι' αυτές

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι η δημοτικότητα και η τεράστια εμπορική επιτυχία των υπερηρωϊκών ταινιών που βασίζονται στα comics της Marvel έχει επηρεάσει - με όποιον τρόπο το ερμηνεύει κανείς αυτό - όσο ελάχιστοι άλλοι παράγοντες το σύγχρονο σινεμά. Καμία απορία, λοιπόν, που το ενδιαφέρον για τα φιλμ αυτά συνεχίζει να είναι μεγάλο κι ας έχει υποχρεώσει η πανδημία του COVID-19 μία παύση στην πορεία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel για την ώρα. Από την άλλη πλευρά... ακριβώς γι' αυτό είναι ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον το ειδικό κανάλι που προσφέρει η COSMOTE TV, αφιερωμένο σε αυτήν την μεγάλη σειρά ταινιών: αφού δεν μπορούμε να δούμε Black Widow στις αίθουσες, ας δούμε την Romanof στο σπίτι!

Πράγματι: από σήμερα, Παρασκευή 23/10 έως και την Κυριακή 8/11 στην COSMOTE TV φιλοξενείται ειδικό κανάλι που θα προβάλλει καθημερινά μόνο ταινίες του λεγόμενου Marvel Cinematic Universe. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα τρία Iron Man με τον Robert Downey Jr., τα τρία Captain America με τον Chris Evans, το Black Panther με τον εκλιπόντα Chadwick Boseman, το Doctor Strange με τον Benedict Cumberbatch καθώς και τα τέσσερα "ομαδικά" φιλμ των Avengers: το αρχικό, το Age of Ultron και το "διπλό" Infinity War/Endgame. Παρόντα και τα δύο φιλμ Guardians of the Galaxy, τα δύο Ant-man και οι τρεις ταινίες του Thor με τον Chris Hemsworth.

Όπως ισχύει πάντοτε στα ειδικά κανάλια της COSMOTE TV, και σε αυτού το πρόγραμμα περιλαμβάνονται θεματικά αφιερώματα ή ενημερωτικά ντοκιμαντέρ για το αντικείμενο των ταινιών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα. Οι προβολές ξεκινούν από σήμερα με την ταινία Captain America: The First Avenger (Παρασκευή 23/10, 19.10) και θα ολοκληρωθούν με το Avengers: Endgame (Κυριακή 8/11, 21.30). Όσοι πιστοί των υπερηρωϊκών ταινιών που "έσπασαν ταμεία" για πάνω από μία δεκαετία, λοιπόν, assemble μπροστά στην οθόνη για μια αναδρομή της οποίας την ευκαιρία - αν μη τί άλλο - δεν έχουν συχνά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ