Αισθησιασμός... 3D στη Nova

Ερωτικές ταινίες... άλλης διάστασης ως το τέλος του καλοκαιριού

Δεν είναι ακριβώς... κρυφά σε όσους παρακολουθούν την αγορά της τεχνολογίας αφενός, του οικιακού σινεμά αφετέρου, δύο γεγονότα. Ένα: οι αισθησιακές ταινίες - αλλιώς τις λέμε στην καθομιλουμένη, αλλά... μας διαβάζουν και μικρά παιδιά - ήταν πάντοτε παράγοντας που βοηθούσε στην αποδοχή νέων μέσων από το κοινό, είτε μιλάμε για τις βιντεοκασέτες, είτε για το Internet. Δύο: η εικόνα 3D συνεχίζει να μην έχει τύχει της αποδοχής κι εμπορικής επιτυχίας που οι πολυεθνικές του χώρου ήλπιζαν, κυρίως λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος (εχμ) περιεχομένου. Με αυτά τα δύο ως δεδομένα, ολοφάνερα θετική είναι η πρόσφατη σχετική ανακοίνωση της Nova για την προσφορά 3D αισθησιακών ταινιών στους συνδρομητές της!

Πράγματι, κάθε κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα η Nova θα προβάλλει αισθησιακές ταινίες σε εικόνα 3D, ως τμήμα του προγράμματος Nova 3D (θέση 250). Οι ταινίες αυτές είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές του Full Pack της Nova μέσα από τη συνεργασία της με ένα εκ των κορυφαίων δικτύων παραγωγής ερωτικών ταινιών παγκοσμίως. Δεν θα ζητούσαμε τίποτε λιγότερο: ή βλέπεις ποιοτικές καμπύλες 3D... εν δράσει, ή δεν βλέπεις! Εννοείται ότι - απλώς για την αμελητέα μικρή πιθανότητα που θα πρέπει να το σημειώσουμε - για να απολαύσει κανείς τις συγκεκριμένες ταινίες, θα πρέπει να διαθέτει τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα προβολής στερεοσκοπικής εικόνας (3D).

H σχετική ανακοίνωση της Nova κάνει λόγο για προβολή των ερωτικών ταινιών 3D έως και τις 17 Αυγούστου - με άλλα λόγια, δεν είναι ακόμη βέβαιο αν αυτές θα συνεχίζουν ν' αποτελούν τμήμα του κανονικού προγράμματος Nova 3D από το καλοκαίρι και μετά. Η εταιρεία, άλλωστε, δεν παραλείπει να υπενθυμίσει και τις λειτουργίες γονικού ελέγχου και επιλεκτικής απαγόρευσης προβολής περιεχομένου που προσφέρει η ίδια μέσα από τις συσκευές αποκωδικοποίησης του προγράμματός της (και τις σχετικές πληροφορίες κι οδηγίες που προσφέρει μέσα από τις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών της). Γιατί, είπαμε: μπορεί τα καλοκαιρινά βράδυα να είναι.. καυτά, αλλά μας βλέπουν/διαβάζουν και μικρά παιδιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ